/ Levi 0-6 månader / allmänt /

Utvecklingsfas 4

Den senaste veckan har Levi varit lite extra tjorvig. Vaknat på natten och varit ledsen, humören har pendlat som bara den... nu för nån dag sedan så har han börjat med att trycka ut flaskan med tungan och vrida bort huvudet. Han blir sur nästan så fort han ser flaskan! Igår fick han i sig 400ml allt som allt (han brukar äta det dubbla, minst). Man hinner ju bli så orolig! Är han sjuk? Har han ont? Gör vi nåt fel? 

Nej, feber har han inte iallafall. Skrev och fråga om tips i decemberbebisargruppen på Facebook. Fick då svaret att det kan vara en utvecklingsfas! Har läst lite om dom tidigare, men inte tyckt att det har stämt så bra. Men detta stämde på pricken. Var skönt att läsa att det är såhär för dom flesta. Att han inte är sjuk eller har ont. Att det kommer gå över!

Idag gjorde vi morgon klockan 4... vi har sovit en gång på morgonen när Levi sov, ocj just nu ligger Levi och sover igen men jag kan inte somna. Nåja, vila huvudet och kroppen ett tag. Ladda upp batterierna för en dag som säkert kommer vara krävande, men nu vet man ju orsaken till varför han beter sig som han gör ♡

/ allmänt /

28/04/17

Hej!

Har precis kommit hem från en dag på byn. Väldigt härlig dag har vi haft, en sån där man bara njuter av. Fredagsfeelingen är på topp! La över Levi från babyskyddet till vagnen så där ligger han och sover för tillfället. Jag hoppas han sover en liten stund, han var väldigt trött när vi for. 

Babyträff var det idag på bibblan! Jättetrevligt, och så var det en specialpedagog och pratade, väldigt intressant! Levi var på väldigt bra humör också så det var skönt. Vi for när han blev trött, då passade jag på att gå en prommis i det härliga vädret. Köpte med mig en räkmacka som jag åt till lunch, så himla gott.

Ikväll så blir det mys hela lilla familjen. Pulled pork till middag och marängsviss med jordgubbar till efterrätt. God mat + människor man älskar, finns ju inget bättre. 
Ha en fin helg, så hörs vi. Kram!!

/ Levi 0-6 månader / allmänt /

Levi 4 månader

Kommer nog fortsätta vara förvånad över hur fort tiden går restem av livet. Nu har det gått 4 månader sedan han föddes, så för prick 4 månader sedan så låg jag nog på uppvaket denna tid. Samtidigt som det går fort så känns det som en evighet sedan. 


Vi var på bvc idag och han vägde 7480g och var 65cm lång. Stora killen! Ligger ovanför normalkurvan på både längd och vikt. Har laddat ned bvc-appen, där kan man själv lägga in vikt och längd och då ser man hur kurvan går! 
Nästa månad är det dags för vaccin igen... usch! Känner jag blir ledsen bara jag tänker på det. Men det ska nog gå bra ♡

Vilken liten kille vi har, helt otrolig är han! Han älskar att busa, och håller på att garva ihjäl sig när man busar med han. Kittlig är han, över hela kroppen. ♡ 
Han har även börjat göra nåt roligt med läppen, han suger in höger sida av överläppen som att det är tutten 🙈 ser så himla roligt ut! 
Fortfarande så älskar han att vara i famnen, väldigt väldigt mysigt, men lite osmidigt när man ska laga mat till exempel. Man är ett proffs på att göra saker med en hand iallafall! 
Pappa är en favorit, alltså ni ska se hur han skiner upp som en sol och ögonen börjar glittra när Mattias kommer hem från jobbet. Då är mamma inte alls lika intressant! Hehe så eftermiddagarna/kvällarna så är det nästan bara pappa som duger.
Somnar kl 18-19 och vaknar kl 5... jaja, man hinner mycket då iallafall 😂 imorse halv 7 hade jag hunnit mata Levi, själv ätit frukost, städat och lagt Levi igen.

Utvecklingen går i rasande fart, Mattias tycker att det händer grejer nästan varje dag. Och det gör det! Han har många nya grejer för sig varje dag. Tänk så många fantastiska år vi har framför oss. Att vi kommer få se han utvecklas och växa upp till att bli en underbar kille.