/ allmänt / inredning /

Inför flytten

Just nu är allt jag kan tänka på flytten. Det ska bli så himla härligt, men känner att jag vill "göra bort" allt nu. Jag vill rensa, adressändra, städa. Men det behövs ju kanske inte göras direkt på en gång. Det finns ju dock saker man kan börja göra redan nu, som att rensa bort saker som ska slängas/skänkas. Har rensat ut garderoben med saker som ska skänkas, och förrådet har jag även gått igenom. Känns superskönt att börja lite smått!


Sen är det ju saker som ska säljas och köpas. Får vi plats med allting i lägenheten? Vad behövs köpas? Som sagt så ska vi köpa en soffa och en diskmaskin. Sedan är det lite småsaker, som en mikro då det är 3n inbyggnadsmikro där vi bor nu. En toppmatad tvättmaskin kan man ha i badrummet, men frågan är om det är "värt" det. Tvättstugan var superfräsch, och i regel har vi en tvättdag i veckan då vi tvättar ordentligt. Hmm ja vi får väl se hur vi gör!

Längtar så mycket. Bara med städningen, i huset är det lite svårare att hålla det lika rent som jag vill. När vi bodde i våran förra lägenhet så var det alltid städat och det är det inte nu haha! Då den bara är på 80 kvm och allt på samma våning kommer det gå mycket fortare! Det ser jag framemot.
Och om man glömt att handla nånting så är det bara att gå till coop, det kanske tar 3 minuter? Helt otroligt skönt. Nära till mamma och pappa, vi kommer bo typ mittemot Petter som Mattias pendlar med och det är ju väldigt skönt. 

Ja det kommer bli himla mycket prat om denna flytt. Men det får ni stå ut med nu ett tag!
Kram

Någon sorts byrå till hallen ska vi köpa
Funderar även på att köpa dörrar till våran bokhylla så kan man ha det som vitrinskåp. Är väldigt less vårat nuvarande!
Soffan vi funderar på, det är ju väldigt mysigt med hörnet!
Och diskmaskinen vi funderar på!
/ allmänt /

23/04/17

God kväll vänner!


Helgen har varit bra som vanligt. Önskar bara att den vore längre! Men vi har varit och flängt runt lite, ätit god mat och myst massor.
Just nu ligger vi i soffan, Levi hade svårt att komma till ro ikväll men till slut somna han. Lillhjärtat har lite feber. Han är dock inte så påverkad av det verkar det som, så det känns skönt. Vi har gett han en Alvedon så han får sova ordentligt iallafall!

Idag så har vi varit till boden och luleå för att kolla på soffa och diskmaskin. Hade kollat ut en soffa men när vi kom dit och provsatt så kändes den inte alls bra. Fastande för en annan, så vi får se ifall det blir den istället. Ska nog kika runt lite innan vi bestämmer oss! 
Samma med diskmaskin. Vi hade sett ut en som vi funderade på men fastande väldigt mycket för en annan. Detta kommer bli dyrare än vad vi tänkte 😅 

När vi kom hem så började vi med maten direkt. Grillad kyckling, sparris och vitkålsgratäng. Så sjuukt gott!
Nu ska jag planera inför kommande veckas mat. Kram

Vi gjorde jamaican jerk igår. Väldigt gott, och enkelt. Tips!!
Nån som pinkade ner sin pappa 😁
/ allmänt /

21/04/17

Hej!


Vi har haft en superbra fredag. Föräldrautbildning på förmiddagen, som gick mycket bättre än förra gången. Lite gnällig, men när Levi "pratar" så låter han väldigt gnällig trots han inte alltid är det 🙈 han pratar väldigt högt, haha. 
Sedan for vi till mina föräldrar, jag handlade lite medan Levi fick vara med moster och mormor! När Levi sen blev trött så tog jag han i vagnen och gick ut på en prommis. Är så roligt att gå när man lyssnar på en podd! Skulle kunna gå hur långt som helst känns det som. 

Sen, mina vänner, var det dags för att kolla på en lägenhet. Hehe, i samma hus som förra gången, precis lika stor och såg i princip identisk ut. Däremot en trappa upp! MEN den är så himla fin och fräsch, så det kommer vara värt det där lilla extra "tjorvandet" med att bo en våning upp (tänker med vagnen tex). 1 augusti får vi nycklarna!! Vi är väldigt glada. Nu går hjärnan i högvarv, vi måste köpa soffa, diskmaskin, osv, hur sks vi möblera, hur kommer allt det praktiska funka, hur är der att flytta med ett barn som bara är 7 månader osv... tror allt kommer bli bra hur som helst! 
Önskar verkligen att jag skulle trivas här, men tyvärr så gör jag inte det. Gruvar inför själva flytten, för det är verkligen inte roligt. Men vi ska verkligen göra det så smidigt det bara går. Till exempel i förrådet har vi massa lådor som bara flyttats från förråd till förråd, så det ska vi göra oss av med. Packa bra och förbereda så mycket det bara går! Fjärde flytten på ca 3 år... vi borde kunna detta nu.

Nu ska vi gå och lägga oss. Kram