/ allmänt /

05/04/17

Godmorgon!


Ligger just nu med en sovande Levi på mig. Han kommer nog vakna när som helst, han har snart sovit 1,5 timmar. Jag kollar på unga föräldrar, tycker det är roligt att se då man kan relatera till mycket.

I veckan har vi inte gjort mycket alls. I måndags var vi och kikade på en lägenhet. Tyvärr så var köket och rummen lite små, väldigt synd då den låg perfekt till och var på bottenvåningen. Nåja vi har inte bråttom härifrån, men jag känner att jag vill ner på byn. Allt blir så tjorvigt när man ska med Levi i bilen, skulle vara så enkelt att bara kunna ta vagnen. 
Igår så storhandlade vi. Handlade så vi har middagar i två veckor, så får man väl komplettera med typ frukostmat och lite mjölk. Väldigt skönt att göra bort det, och Levi skötte sig fint på affären.

Har absolut ingenting planerat i veckan och det känns väldigt skönt. Vi tar det som det kommer och myser massor. Det är härligt, tycker inte om att ha så mycket planerat och tider att hålla hehe.
Kram

Handen i munnen heeela tiden. Han har börjat dreggla så sjukt mycket, måste köpa fler dregglisar så vi bara har tre typ 🙈