/ allmänt /

09/04/17

Hej! 


För tillfället ligger vi i sovrummet, har precis städat här och sen passade jag på att söva Levi här, annars sover vi ju jämt på soffan. Ganska skönt att inte ha han liggandes på mig faktiskt. Kanske jag passar på att sova lite också!

Igår så fick jag sovmorgon, så otroligt skönt. Sen så for vi till altervattnet för att ta kort på stugan. Hälsade såklart på Carina och Kurt också, där fick vi även en hamburgare till lunch! 
Efter det så for vi ner på byn för att gå en prommis. Mycket skönt! Efter prommisen så åkte vi hem direkt, då klockan började närma sig middagsdags. Älgrostbiff, potatis i ugn och hemmagjord beasås blev det. Första gången jag prova att göra en bearnaise "på riktigt", alla andra har bara varit fuskvarianter. Smaken blev riktigt bra, dock tyckte jag att den blev lite för tjock. Tycker dock att det inte gör något!

Idag så har jag inte så mycket planerat. Tänkte gå en prommis, då jag vill lyssna på ett podd-avsnitt och det är enda sättet att få göra det i lugn och ro hehe. Sedan skulle mamma och pappa bjuda på middag, ovanligt nog 😂 men det uppskattas såklart jättemycket. Tacos skulle det visst bli idag!

Jaja!! Nu ska jag kika vad Mattias gör så hörs vi, kram

#1 / / Nino:

ALTTSÅ ge mig bea :'( Blir helt varm då jag tänker på då vi fick träffa Levi första gången och han sov på mig <3<3<3<3 saknar er

Svar: Saknar dig med 😘 nästa gång ni träffas kommer han nog inte sova på dig, utan busa massor istället 😍
Julia Knuts

#2 / / Anonym:

Hej. Har du någon bra och spännande podd du lyssnar på? Och har du något tips på bra podd och dokumenter? :)

Svar: Den enda som jag följer och kan tipsa om är underlivet och livets under, sen lyssnar jag inte på någon speciell utan det blir lite olika 😁
Julia Knuts