/ allmänt /

13/04/17

Godmorgon!


Här är det en faktiskt ganska pigg mamma. Levi har tjorvat mycket med sömnen i veckan. Börjat gråta i sömnen flera gånger varje natt och knappt sovit nånting på dagarna.. Då blir han övertrött och det blir bara en ond cirkel. Men inatt så har han sovit bra, förutom där kring 4 snåret, då ville han minsann INTE somna om. Men efter 45 minuter så fick jag han och sova sedsn vaknade han klockan 6. Nu ligger han och sover i vagnen, idag så ska jag försöka få han att sova bra på dagen så kanske han sover bättre på natten, det brukar som höra ihop.

Nåja. Gårdagen var tung, men skönt att det är gjort. Efter begravningen så for vi till Carina och Kurt för att äta smörgåstårta. Det var väldigt trevligt trots allt, vi blev inte där så länge däremot då Levi inte kom till ro för att sova. Han är lite för nyfiken, så han kämpar verkligen för att inte somna. Men då tog vi bilen och körde till piteå och tillbaka så fick han sova.

Idag så fyller Carina år som sagt så då ska vi dit på eftermiddagen. Annars vet jag inte vad som händer. Måste ner på byn för att handla lite, mjölk, smör och sånt. Kanske passar på att gå en promenad när jag ändå är där. Är såå mycket roligare att gå på byn, när jag är hemma så tar jag mig aldrig ut. Tycker det är hemskt tråkigt att gå precis vid vägen där det kör massa tunga fordon. Just nu längtar jag tills vi hittar boende i Älvsbyn. Känns lite tråkigt att misstrivas då jag trivdes så bra i tvärån i början, men det är ju så där.

Till något annat! Har äntligen bokat dop. Vi har diskuterat mycket hur vi ska göra och då har vi kommit fram till att vi ska ha ett mycket litet dop med endast den allra närmsta familjen. Känns bäst så för oss 😊 men det ska bli jätteroligt! 

Nu ska jag njuta av lugnet en stund, så hörs vi ♡

När man sätter levi mot kuddarna i soffan så drar han sig upp med magen, men då han inte är nog stabil så faller han alltid åt sidan och sp blir han sur 😅
Prommis med morbror Jacob och mormor
Somnade gott i agnes säng en sväng i måndags ❤
Morgonmys, han var så gullig då han var lite vindögd 😍