/ allmänt /

15/04/17

God morgon!


Här har vi varit vakna sen klockan 5... lite väl tidigt om du frågar oss! Men så är det när man har småbarn, man kan ju inte förvänta sig sovmorgon jämt. 
För tillfället ligger Levi i vagnen och sover. Vi har precis ätit frukost så nu ligger vi bara i soffan framför tvn och halvsover.

Igår så gjorde vi inget speciellt. Mös på! Till lunch gjorde jag en ost och skink-pastasallad med hemmagjorda vridna baguetter och vispat vitlökssmör 👌 sjukt gott! 
Vilade lite gjorde vi också, men då råkade jag väcka Levi med att jag snarka (hahaha) så han var ledsen och fortfarande trött, så då tog Mattias han på en prommis så jag fick fortsätta sova ❤❤

Idag så ska vi nog ner på byn för att hälsa på mormor och morfar. Sen får vi se ifall Levi sover över där, är lite blandade känslor. Känns jobbigt att lämna bort honom, samtidigt som det skulle vara såå skönt att  sova en hel natt. Mormorn vill ju väldigt gärna låna honom och han är väldigt trygg hos dom så han skulle ha det hur bra som helst. 

Nu ska jag stänga ögonen en stund innan levi vaknar! Kram

Alltså så grymt stor skillnad på storleken?! Samma byxor från newbie, dom blåa i storlek 62 och dom vita i 68. Jaja har tvättat dom ett varv nu så kanske dom blir lite minde, annars går det ju att vika upp