/ allmänt /

16/04/17

Hej!


Idag är vi utvilade jag och Mattias (någorlunda iallafall). Levi sov alltså hos mormor och morfar igår till idag! Det hade gått superbra och han hade sovit nästan hela natten. Var jobbigt för mig när vi just hadr farit men sedan gick det bättre och bättre. Och var så skönt att få höra att det hade gått bra! Så det kommer vi absolut göra nån fler gång, då vi vet att Levi har det bra och vi får tid till varandra. Det är sååå himla viktigt att vårda relationen när man fått barn. Det kommer ju alltid i andra hand efter barnet kommit. Innan jag fick barn förstod jag verkligen inte varför man behövde egentid, då jag tyckte att det är nåt man får offra då man väljer att skaffa barn. Men nu vet jag hur det är! Klart det blir mer sällan, men att man ändå väljer att göra nånting bara jag och han ibland känns viktigt. Vill ju inte att vi ska glida ifrån varandra bara för att vi blivit föräldrar, tror att det lätt kan bli så. Men både jag och Mattias är överens i den frågan, så det känns bra att veta att båda två jobbar för vårat förhållande. Lång utläggning om detta, ja, men känns som ett väldigt viktigt ämne. Man är inte dålig förälder bara för att man lämnar bort barnet ibland, tvärtom skulle jag nästan vilja säga! Samla lite energi, så man orkar vara dom bästa föräldrarna man kan vara till sin lilla skatt! ❤ för det är JOBBIGT att vara mamma och pappa, trots att det är det bästa som finns.

Nåja. Nu ligger Levi och sover i babyskyddet, det händer ALDRIG, så vi trippar på tår här hemma haha. Har handlat litegrann men det står fortfarande ouppackat i hallen. 
Idag blir det grillade hambisar och sötpotatispommes till middag. Alltså mm så gott! Påskhelgen = massa mat. Sedan händer det nog inte så mycket mer på Tvärån 35! 

Våran lilla påskkärring, alltså jag dör sötdöden ❤
En stolt morbror som fått hjälpa till med Levi. Gett han mat, busat och bytt blöja, vilket han var väldigt nöjd över 😁