/ allmänt /

18/02/17

Hej!


Igår så hade vi en mysig sista dag på långhelgen. Vi var till boden en snabbis för att hämta en babysitter som jag köpt på köp och sälj. En babybjörn denna gång, som har ett helt annat gung än den som vi redan hade. Jag är nöjd och Levi verkar tycka om den än så länge. Det som är bra med att köpa begagnat är ju att ifall Levi nu inte skulle gilla den, så är det ju inga stora summor det handlar om!
Sedan stannade vi hos Kurt och Carina på hemvägen. Levi var på bra humör så det var kul, en storskit hann han även med 😁

Idag så vaknade jag inte riktigt på rätt sida, allting kändes bara jobbigt typ. Men där efter lunch nån gång så bestämde jag mig för att rycka upp mig, så då for vi ner på byn. Är alltid roligt att komma till mamma och pappa. Känns så ensamt här tyvärr. Nåja, förhoppningsvis är det inte så länge till vi bor här. Imorgon ska vi och kolla på en nyrenoverad lägenhet! Känns jättekul. Får hoppas att den passar oss. 
Sedan så hämtade jag lite kläder som jag köpt, även det på köp och sälj. Fyndar mycket alltså ;-) tycker verkligen att det är perfekt, har verkligen inget emot begagnade kläder. Sen vet man ju oftast vem det är man köper det av här på byn!

Vad händer mer i veckan då? Eventuellt en husvisning på torsdag. På fredag så är det föräldrautbildning igen! Hoppas verkligen att Levi är på bättre humör denna gång 😂 han vill ju gärna underhållas heela tiden våran grabb, så att sitta vid ett bord är inte jättepoppis. 

Vi hörs ♡

Den där munnen får sig ett par pussar varje dag ♡
Klockan 7 imorse så hade jag bakat 👍
Älskar citronbodyn! Såg en på Instagram som hade en liknande, och tyckte den var så gullig så jag blev så glad när jag hittade denna!