/ allmänt / inredning /

Inför flytten

Just nu är allt jag kan tänka på flytten. Det ska bli så himla härligt, men känner att jag vill "göra bort" allt nu. Jag vill rensa, adressändra, städa. Men det behövs ju kanske inte göras direkt på en gång. Det finns ju dock saker man kan börja göra redan nu, som att rensa bort saker som ska slängas/skänkas. Har rensat ut garderoben med saker som ska skänkas, och förrådet har jag även gått igenom. Känns superskönt att börja lite smått!


Sen är det ju saker som ska säljas och köpas. Får vi plats med allting i lägenheten? Vad behövs köpas? Som sagt så ska vi köpa en soffa och en diskmaskin. Sedan är det lite småsaker, som en mikro då det är 3n inbyggnadsmikro där vi bor nu. En toppmatad tvättmaskin kan man ha i badrummet, men frågan är om det är "värt" det. Tvättstugan var superfräsch, och i regel har vi en tvättdag i veckan då vi tvättar ordentligt. Hmm ja vi får väl se hur vi gör!

Längtar så mycket. Bara med städningen, i huset är det lite svårare att hålla det lika rent som jag vill. När vi bodde i våran förra lägenhet så var det alltid städat och det är det inte nu haha! Då den bara är på 80 kvm och allt på samma våning kommer det gå mycket fortare! Det ser jag framemot.
Och om man glömt att handla nånting så är det bara att gå till coop, det kanske tar 3 minuter? Helt otroligt skönt. Nära till mamma och pappa, vi kommer bo typ mittemot Petter som Mattias pendlar med och det är ju väldigt skönt. 

Ja det kommer bli himla mycket prat om denna flytt. Men det får ni stå ut med nu ett tag!
Kram

Någon sorts byrå till hallen ska vi köpa
Funderar även på att köpa dörrar till våran bokhylla så kan man ha det som vitrinskåp. Är väldigt less vårat nuvarande!
Soffan vi funderar på, det är ju väldigt mysigt med hörnet!
Och diskmaskinen vi funderar på!
#1 / / Anonym:

Vart har ni fått lägenhet någonstans? 😊

Svar: Lomtjärnsgatan :)
Julia Knuts