/ allmänt / matrecept /

Parmesangratinerad torsk

Hade absolut ingen aning om vad jag skulle laga till middag idag. Kollade i frysen och hittade lite torsk blandannat. Googlar alltid efter recept och hittade då detta. Istället föt parmesan så hade jag gourmesan, en nyhet som ska kunna ersätta parmesan. Supergott blev det verkligen, älskar fisk och såsen är ju magisk 😏


Du behöver:
Ett paket torsk
Ca 3 dl creme fraiche
Ca 2 msk fryst basilika
150g parmesan/gourmesan/annan smakrik ost
2 vitlöksklyftor
Citron
Salt

Gör såhär:
Slå igång ugnen på 200C. 
Lägg fisken i en ugnsform, salta. Blanda ihop röran, alla ingredienser är på ett ungefär så man får smaka av eftersom. För tinad fisk behövs kanske 20 min, jag hade fryst och den var nog inne närmare en timme. 

Han ville inte ligga på golvet så då fick han sitta i stolen och titta pp 🙈