/ allmänt /

01/02/17

Hej!

Ja tänk nu är det redan februari... Helt sjukt! För en månad sen så hade vi precis avverkat årets första dag. Den spenderade vi på patienthotellet, en ganska mysig dag. Vi beställde pizza och åt i sängen samtidigt som vi kolla på tv. 

Idag så har vi varit till sunderbyn faktiskt. Då var det däremot hörseltest som gällde! På BB så gjorde dom en gång men då var han för sur så dom gjorde aldrig på ena örat, dessutom så fick han ju antibiotika och då blir man tydligen kallad en extra gång. Men det gick då toppen iallafall, godkänt på båda öronen! Jenny följde som tur var, ville verkligen inte köra i typ en timme med Levi själv i baksätet.

Igår så var jag och Agnes på Coop för att visa upp Levi. Gud va jag saknar alla på jobbet! Så det var jätteroligt att sitta i personalrummet och surra. Dessutom var Levi väldigt snäll under tiden så det var skönt. Gruvar mig alltid att han ska börja gråta när man ska ut bland folk. Men det är ju faktiskt inte hela världen ifall han börjar gråta. Det är bara det att jag blir så stressad, men det blir bara lättare och lättare att hantera!
Sen så for jag till mamma och pappa. Var såå sugen på semlor så fick med mig mamma och jacke till uddens. Supergoda var dom! Till middag så fixade vi club sandwich, det är verkligen så gott.

Imorgon m å s t e jag handla... Har dragit ut på det alldeles för länge nu. Blev glad idag när jag sökte middagsrecept och hittade ett där jag hade alla ingredienser hemma till. Vitlöks- och honungsmarinerad kyckling och potatis i crockpoten! Vad jag älskar den lilla apparaten alltså. Minimalt med ansträngning. Det blev då väldigt gott 👌🏻
På fredag så har biblioteket en babyträff som jag tänkte fara på, får jag även träffa Emelie som jag gick skola med. Så det ser jag framemot! 

Nu har Levi nyss somnat, så ska lägga ner han och sen krypa ner bredvid honom. Kram!

Haha våran lilla tjockis ❤️ Morgonmyset är ju bland det bästa!