/ Levi 0-6 månader / allmänt /

09/02/17

Hej!!


Haft en mysig dag idag. Började däremot ganska tidigt, redan halv 7 var jag och Levi vakna för då skulle rörmokaren komma. Dom fixade problemet och vi har nu hur varmt vatten som helst, sååå skönt! Sen tog vi det bara lugnt hela morgonen, han sov nästan hela tiden och jag passade på att se greys. Är så fast!! Och är glad att han oftast sover sig igenom förmiddagarna så jag får slappa i soffan 😉

Halv 12 så var vi på Coop, då vi skulle handla med tjejerna till lunchen. Sen for vi till Hanna och åt där, eftersom hon fyllde år så lyxade vi till det med plankstek och sen hemmagjord chokladpudding till efterrätt. Allting var så sjuukt gott! Och Levi var på bra humör, förutom när vi precis skulle äta, prickar som aldrig fel. Hehe men det gick då så bra ändå.
Sen så for vi till mamma och pappa. Mattias åt där men jag skippade middagen då jag fortfarande var alldeles för mätt. Har dock ätit en macka nu sen jag kom hem, kände att det kanske var dags. Blir inte så trevlig när blodsockret börjar sjunka... Hehe.

Imorgon är det redan fredag! Veckorna bara springer iväg, tyckte det gick nog fort innan jag fick barn men nu är det bara sjukt så fort dagarna går. Hinner bara vakna så ska man sova igen 😅 I helgen så har vi inget planerat alls och det känns så himla skönt. Jag vill bara vara hemma och mysa med min lilla familj. Har gjort det alldeles för lite. 

Nu ligger Levi och sover på Mattias, han ser ut att må väldigt skönt. Idag hittade jag förresten en sjal på en köp och säljsida, blev så himla glad!! Så hon skulle skicka den imorgon, längtar så mycket tills jag får prova om det är nåt för oss. Levi älskar när man går omkring med honom i famnen och somnar rätt ofta så. Så hoppas, hoppas att vi alla tre tycker om den 👍🏼

Lilla gubben somnade när moster gick runt med honom ❤️