/ Crock Pot / Levi 0-6 månader / allmänt / bakning/recept /

19/02/17

Hej!


Igår så var jag och Jenny till stan som sagt. Mattias var hemma och brände kartong osv och tvättade lite, och Levi var hos mormor och morfar. Vart en relativt snabb sväng. Men jag hittade iallafall lite kläder så jag är nöjd. Sen en sväng in på hemmakväll innan vi for hem såklart 😏 En väldigt trevlig dag med min söta syster.

Idag så vaknade Levi ganska tidigt. Men han somnade om ganska direkt vi gick ner igen, så medan han och Mattias låg och vilade så passade jag på att baka rimbobullar och kladdkaka till morgondagens kalas. Gjorde även en smörgåstårta som får bli frukosten imorgon! Lite senare ska jag även göra en vanlig tårta. Tänk att Mattias fyller hela 28 år! Bara två år kvar tills han fyller jämt. Min gamling 😘
Har även hunnit snöra middagen i crockpoten. Provar göra en köttfärssoppa idag. Har aldrig gjort det faktiskt! Så hoppas att det kommer smaka bra. Men det mesta brukar ju smaka bra när det får stå och puttra i flera timmar. 

Nej nu vaknade Levi igen så ska lägga undan telefonen. Kram

En liten kille som blir så glad när han får ligga och surra med pappa
Köpte även dessa igår. Tänkte testa dessa d-droppar istället för dom man får av BVC. När vi började med dom från BVC så blev han hård i magen direkt, så då provade vi sluta och då vart det bra. Sen började vi om igen och samma sak hände då! Så tror dessa är lite bättre för hans mage. Men vi får väl testa och se :)