/ allmänt /

20/02/17

Hej!


Ligger nu i sängen efter en trevlig dag. Har varit så skönt att ha Mattias hemma idag! Önskar att vi kunde ha det så jämt, tänk va man skulle hinna saker. Och man märker på Levi så nöjd han är när han får vara hemma och bara mysa med både mamma och pappa. Han har varit supersnäll både igår och idag. Vårat hjärta 😍
Vi var faktiskt ner en snabb sväng på byn idag för att handla till middagen. Då passade vi på att posta så han officiellt heter Levi, och inte bara gosse Knuts 😉 Hela hans namn kommer vara Sigurd Levi Lundgren. Sigurd efter Mattias morfar som betydde så mycket för honom, så det känns kul att föra vidare det namnet ❤️ Då vi var så "inställda" på att det var en flicka i magen så hade vi mest flicknamn på lager, vi hade inte funderat så mycket på killnamn. Hade ett par stycken som vi båda tyckte om, men det var inte många haha! Levi fanns inte alls med på den "listan". När han väl kom ut så var inga av namnen som vi tyckte om aktuella, han såg helt enkelt inte ut att heta nåt av det. Jag ville gärna ha ett namn ganska fort då jag tyckte det kändes så opersonligt att bara säga "lillen" till exempel, så jag satt och googla på namn. Till slut så hittade vi två stycken som vi valde mellan, Levi och Max. Är såå glad att vi tog Levi, för han är verkligen en liten Levi Lundgren. Tycker det klingar så bra! Dessutom känns namnet varken för vanligt eller ovanlig, och samtidigt låter det som ett gubbnamn (vilket jag älskar av nån anledning 😅). Vart en lång historia nu, hehe. Men tycker själv att det är roligt att höra hur folk resonerade när dom valde namn till sina barn!

Nåja, till middag idag gjorde vi palt och bjöd på. Min familj, Mattias familj och min mormor och morfar kom och åt. Alltid trevligt att bjuda på middag! Och palten vart riktigt god faktiskt. Känner alltid sån stor press på mig när jag bjuder på mat, är så rädd att dom int ska tycka om den 😅 Tror jag gjorde strax över 50 paltar, är ju väldigt sällan jag gör så många. Brukar oftast bli max 20 st, hehe. Men det gick då bra! 
Sen fikade vi och även Levis faster+man kom och hälsade på. Nej men en supertrevlig dag! Älskar kalas och att ha folk på besök :)

Imorgon så får vi också besök! Då kommer Emelie och Theodor. Ska bli jätteroligt! Sen har jag inte så mycket mer planer för den dagen. Mest troligt kommer vi bara mysa på hemma resten av dagen, och inte klagar jag på det.

Nu börjar ögonen vara tunga, kram!

Snyggingen i sin Olaf-overall 😍
Rensade ut Levis byrå igår på storlek 56. Alltså åh va tråkigt det var! Han har inre kunnat ha den storleken på ett tag, men tog tag i det först nu 😅 Mycket av det han hade i den storleken hann han bara använda typ 1 gång. Åh 😢 Men vi for hoppas att vi får användning av det nån till gång ❤️