/ allmänt /

23/02/17

Godkväll!


Vilken underbar vecka detta har varit (och fortfarande är). Superskönt att Mattias endast har jobbat tisdag och onsdag, är verkligen lyxigt att få ha han hemma. 
I tisdags så var ju Emelie och Theodor här, supermysigt med lite bebismys och roligt att få träffa en annan mamma. Så det ska absolut göras oftare! 
Igår så gjorde vi åssit och inge. Väldigt skönt var det måste jag säga, dom bästa dagarna är ju dom som man inte har planerat nåt speciellt. Bara få mysa och låta Levi styra lite, det mår han absolut bäst av och är som nöjdast dom dagarna. 

Idag så har vi gjort en tidig morgon. Tur att Mattias var ledig idag annars vet jag inte hur jag skulle orka 😅 Klockan tre inatt slog Levi upp ögonen, tänkte att det bara var matdags men efter han hade fått mat ville han inte somna om... Hehe nåja, han var inte ledsen eller nånting så det var ju skönt. Jag var vaken med han i nån timme innan Mattias fick ta över. Han sov bara nån kort stund förens han somnade nån timma där kring 8-9. Så han har varit lite ledsen idag, men är ganska säker att det var på grund av att han var övertrött!
Har även firat morbror Johan som fyller 15 år idag 🎈 Stora killen! Vi åt middag på byn, och så passade jag på att storhandla medan Levi var hos mormor och morfar med Mattias. Så skönt att få handla i lugn och ro, brukar oftast bli  så att han är hos mormor medan jag handlar. Det är bäst för både mig och Levi, slipper jag ha med han ut bland massa folk och så behöver inte jag stressa. Usch va jag längtar tills värsta tiden av sjukdomar är över! Försöker att inte utsätta honom för nå onödiga risker, samtidigt som jag inte riktigt vill isolera oss. En svår balans tycker jag 🙄

Imorgon är det fredag och dags för läkarbesök för Levi. Ska bli superintressant att se hur mycket han väger och hur lång han är. För en månad sedan ganska exakt vägde han 5210g och var 56 cm lång. Jag skulle gissa att han väger kring 6 kg nu och kanske är kring 60 cm?! Storlek 62 sitter väldigt bra iallafall. 
Sen ska vi baaara mysa på här hemma. Laga god mat och se på tv. På lördag så ska jag och Mattias på dejt. Vi ska till Luleå och äta, Levi ska vara hos mormor och morfar. Då ska vi fira att vi varit tillsammans i tre år! Jag längtar, ska bli så lyxigt att få äta båda två samtidigt, och utan en bebis i famnen. 
Nu ska jag hoppa i duschen och sedan ska vi gå upp och lägga oss. Kram

Snyggkillarna 😍
Han har faktiskt varit glad mellan varven idag också, trots den tidiga morgonen 😉
Mysplutten!! ❤️