/ Levi 0-6 månader / allmänt /

26/02/17

God morgon!

Om man kan räkna detta som morgon än? 😉 Vi har varit vakna sen 6.30, men inte gör det nånting. Vi kom då rätt tidigt i sängen igår så det var skönt!

Ååh så mysigt vi har haft det dessa dagar Mattias varit ledig. Igår så mös vi mest bara på hela dagen, jag städade och tvättade lite så fick Mattias roa Levi under tiden. Vi hann även vara ute en stund så Mattias skottade, Levi sov och jag satt och njöt av solen ☀️ Jäklar va den värmde! Så himla mysiga tider vi går mot nu alltså. Det var synd att barnvagnen var hos min mamma och pappa för det hade verkligen varit härligt med en promenad. Vi brukar lämna den där då jag tycker det är så mycket trevligare att gå på promenad på byn. 
Senare på eftermiddagen så for vi till byn för att lämna Levi hos mamma och pappa. Vi hade ju som sagt bokat bord på allstar! Var supermysigt att fara iväg bara vi två, få äta i lugn och ro. Maten var väldigt god som vanligt. Till förrätt delade vi på vitlöksbröd och sötpotatisstrips. Sjuuukt goda sötpotatisstrips och så var det tryffelmajjo till. Alltså perfekt kombo! Sen till varmrätt så tog jag en köttbit, äran den väldigt god. Och till efterrätt så delade vi på en chokladkaka, alltså mums. Var så grymt mätt efteråt.
När vi hade ätit färdigt så for vi en sväng på Ica maxi. Hittade lite smågrejer, böcker till Levi på bokrean till exempel. Älskar barnböcker, det finns så himla mycket fina böcker. Ska verkligen läsa mycket för Levi, bara hoppas att han gillar att lyssna 😉 Hittade även ett par solbrillor och en leksak till han, när han har börjar vara så "med" så måste man underhålla honom mycket mer än tidigare. Den verkade då gå hem hos han!

Just nu ligger han och vilar på mig. Jag ligger och kollar på greys och Mattias är och kör skoter! Annars händer det nog inte så mycket mer idag. Vi tar dagen som den kommer!
Imorgon så ska jag och Levi hänga med Emma! Det ska bli superkul 😄

Kramkraam

Glad kille på morgonen 😍
Hahaha han har inte riktigt kontroll på händerna och fingrarna
Dubbisen ❤️