/ Levi 0-6 månader / allmänt /

Levi 2 månader

Nu är Levi alltså två månader(eller på tre dagar om man ska vara noga)! Tiden går hur fort som helst. Han väger nu 6065g och är 59 cm lång. Våran stora kille, då var jag inte så långt ifrån med min gissning 🙈 Är så roligt att se han utvecklas. Tänk att det börjar hända grejer från dag 1! Om jag kollar på bilder från när han föddes och första tiden så är det nästan så det känns att det inte är samma bebis. Tycker att han ser helt annorlunda ut, fast samtidigt inte, hehe. Dessutom har han ju blivit så "stor" och utvecklats väldigt mycket. Väldigt häftigt är det!
Lite av det som har hänt dessa veckor;
- Han började le "medvetetet" när han var ca 3 veckor. Nu skrattar han massor, flera gånger varje dag när man pratar med honom. När pappa kommer hem från jobbet så visar han alltid hur glad han blir ❤️
- Följer blicken efter ljud, vet dock inte riktigt när det började men började reagera på att han gjorde det när han var 4 veckor. 
- Rullar från mage till rygg, dock fortfarande osäker om han gör det med mening, hehe. 
- Han dreglar och gör bubblor med munnen. Vill gärna "tugga" på våra fingrar.
- Börjat upptäcka sin egen hand! Man ser när han får syn på den och det ser ut som att han försöker föra den till munnen ibland, men misslyckas ofta totalt.
- Han surrar massor! Är så gulligt när han ligger och gör massa ljud. Ibland så blir han upprörd och börjar då "prata" mycket högre haha! 
- Är väldigt intresserad av babygymmet (med undantag från när han är på dåligt humör såklart). Ligger och tittar fascinerat när det blinkar och låter, efter ett tag så brukar han börja prata och le åt det 🙈 han har även börjat le när man gör grimaser och ljud! Så himla roligt att få lite respons! 
- Han är väldigt stark i nacken! Det har han varit redan från start faktiskt. Men nu är det knappt att man behöver stödja bakom nacken. Ligger gärna på mage och håller upp huvudet läänge 😅 lite ostabilt är det såklart men det är nog inte långt bort så behöver man inte stödja alls! Dom sa nu idag på BVC att han är väldigt stark då han redan lyfter bröstkorgen.
- Han är väldigt nyfiken av sig! Har sedan ett par veckor tillbaka börjat vägra att ligga ned i famnen, förutom om han är trött. Annars ska han sitta upp hela tiden. Är vi uppe och går så kollar han sig nyfiket omkring hela tiden. Gullet! Kanske blir du lika nyfiken som mor din? 😉

Ja tänk att hela två månader har sprungit förbi. Känns som att det var nyss han var i magen, samtidigt som han är en sån självklar del av livet nu. Jag ser så mycket framemot att se han växa upp och utvecklas. Få en egen personlighet och egna intressen. Tänk så mycket vi har att se fram emot. 

Där var han bara någon dag och såå liten. Sådär kan jag inte hålla honom nu 😂
Nackträning 💪🏻
Surrar och är glad när han får träffa pappa efter jobbet ❤️
Kollar efter händerna 😅
Han är så nära att rulla från rygg till mage! Men huvudet är lite för tungt och armen är ivägen, så det är nog ett tag bort än innan han lyckas 😉