/ allmänt /

18/01/17

Hej!
 
Har precis kommit hem från mormor och morfar där vi varit och ätit middag. Är såå himla skönt när man blir bjuden på mat så slipper man tänka på det. Stuvade makaroner och fläsk bjöd dom på idag, fick även med mig en liten lunchlåda hem. Prioriterar oftast inte att äta lunch, så för det mesta blir det antingen typ en billys pizza eller så inget alls, hehe. Levi ligger och sover i vagnen just nu iallafall, så himla skönt han ser ut att må min lilla prins. Är så grymt skönt att komma sig ut lite, få frisk luft och röra sig litegrann. Känner mig i iprincip helt återställd i kroppen, snittet känns inte av nånting och har inte gjort det på ett bra tag. Det är några centimeter ovanför som kan göra ont, men som jag fatta det så är det nervtrådar som försöker hitta tillbaka till varandra och då kan man ha ont ett bra tag efteråt. Men det läker väldigt fint iallafall. 
 
Igår så var jag ner på byn en sväng, behövde verkligen handla. Så då fick Levi stanna hos sin mormor medan Jenny följde mig och handla. Men hon klagar nog inte, och inte Levi heller. Känns dock väldigt konstigt att fara ut själv! Men vill verkligen inte ha med han ut då det är så mycket sjukdomar. 
Igår blev han hela tre veckor!! Helt sjukt så snabbt tiden går... Usch va jag älskar han, och har aldrig älskat Mattias mer än vad jag gör nu heller. Älskar min lilla familj och vårat liv, även fast det ultimata skulle vara om vi både kunde vara hemma med Levi tills han ska börja på förskola :-) Men vi har det väldigt mysigt på dagarna iallafall, tar det väldigt lugnt och myser för det mesta bara. Ett litet matvrak är det också, vill mest bara äta hela tiden. Lite synd att jag inte fick igång amningen ordentligt, men har inte hakat upp mig på att det inte funkar. Jag har gjort det jag har kunnat med alla omständigheter så jag får vara nöjd så. Till nästa barn kanske det går bättre! Om inte annat så funkar det väldigt smidigt med ersättning också, han blir mätt och glad :-) Sen ligger han nära nästan hela dagarna, så även fast jag inte ammar får han väldigt mycket närhet ändå. 
 
Nånting som jag tycker känns "konstigt" är ju att på fredag så får jag Levis barnbidrag. Det är ju nyss jag slutade få mitt egna?! Och nu så får jag mitt barns barnbidrag... :-)
 
Jaja, imorgon blir det nog inte så mycket gjort. Vi skulle nog få lite besök på kvällen, så det blir jättetrevligt!
Kram
För några dagar sen så fick han bada vilket han tycker är såå skönt
#1 / / Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad:

Skrev just en kommentar men datorn startade om så jag misstänker att jag inte hade hunnit klicka på "skicka" så jag skriver igen :)

Jag kommer ihåg att alla mina kompisar med barn sa att jag skulle ta tillvara på bebistiden för att allt går så fort. Det gjorde det verkligen, nu är Selma drygt 5 år och jag vet inte riktigt var tiden har tagit vägen! Så NJUT! ;)

Kram /Hanna

Svar: Det ska jag absolut göra, vi myser oss verkligen igenom dagarna! Städa, äta ordentlig mat och duscha finns det väl tid för senare ;-) kram
Julia Knuts