/ allmänt /

Sommarlista

Vad gjorde du förra sommaren?

Jag jobbade heltid, var gravid, hade min livs första betalda semester. Var på bilbingo, badade inte en enda gång (!!), och bara mådde tiden utöver det.

Planer för sommaren?
I år så ska jag vara helt ledig. Känns helt otroligt bra bara det! Vi ska flytta till byn, jag vill fara på bilbingo, shoppa på IKEA och ha det superduper bra med min egna lilla familj. Gå på promenader, äta glass och förhoppningsvis bada minst en gång.

Bästa sommarstället?
Hm. Storforsen är ju en favorit! Annars trivs jag rätt så bra på mamma och pappas altan. Där måste vi fixa en liten pool till Levi så han kan få båda utan att riskera att bränna sig!

Här badar du helst:
I en pool, hehe. Ogillar fiskar och temperaturen i sjöar/älven/hav 😅

Hur länge ska du vara ledig?
Jag hade tänkt vara ledig hela sommaren jag ;-) helt underbart! 

Bästa sommarmaten?
Vore väl dumt att inte svara grillat! Grillat kött i olika former, majs, sparris, nån form av potatis, vitlöksbröd och nån sås, alltså jag ni hör ju!

Vad ser du mest framemot?
Att vara ledig med Mattias! Sen Levi kom så uppskattar man verkligen alla chanser till ledighet tillsammans. Gjorde men väl förr också, men det är på ett annat sätt nu. 

Föredrar du sommaren eller vintern?
Alltså... Jag gillar inte värme överdrivet mycket (don't judge) 😅 men gillar inte kyla heller haha! Våren tycker jag är perfekt. Däremot så är ju dom flesta lediga längre under sommaren... Men vintern (eller främst julen) är ju så sjukt mysig. Nej jag kan inte välja!

Vad kommer du köpa inför sommaren?
Sommarkläder till mig, sommarkläder till Mattias, sommarkläder till Levi. Brist på sommarkläder i detta hushåll! 

Bästa sommardoften?
Nyklippt gräs, tvätt som hängs utomhus, asfalt efter regn, när man grillar. Alltså åh!

Vad ser du fram emot just nu? 
Dopet! Börjar ju närma sig nu.

Hur kommer du minnas sommaren 2017?
Är säker på att det kommer bli den bästa sommaren någonsin. Första sommaren med Levi, få vara ledig som en familj. Dessutom kommer mamma vara ledig heeela sommaren så där kommer vi nog hänga en hel del.