/ allmänt /

30/03/17

God morgon!


Här har vi tagit det väldigt lugnt nu på morhonkvisten. Vi sov till 7, gick ner och åt frukost, busa osv och sedan somnade vi igen och jag har precis vaknat. Grymt skönt!

Gårdagen var såå bra. Levi var på bra humör hela dagen, så det var skönt, då dagen före hade varit så grinig. Märkte däremot att baksidan på min telefon hade spruckit?! Inte ens tappat den eller så 😢 jaja, första gången det har hänt för mig men väldigt tråkigt ändå.

Sedan jobbade jag och jenny då. Gick väldigt bra, det kändes som att man inte hade varit borta i två år haha. Blir kul att jobba ikväll också!

Imorgon så är det föräldrautbildning med bvc. Ska bli kul att träffa lite andrs föräldrar och barn!

Detta inlägg har tagit över en timma att skriva, då lillen vaknade mitt i. Så han har fått mat och jag har duschat. Han har varit såå nära att snurra fråm rygg till mage, trodde verkligen att han skulle fixa det. Men armen var ivägen och tillslut så blev han så irriterad haha. 
Nej nu ska vi kolls om det behövs nån ny blöja! Kram

Alltså dom där ögonen, så blåa och fina
/ allmänt /

28/03/17

Hej!


Här har dagen varit jobbig, så jag ligger nu i sängen helt slut. 
På förmiddagen så var vi på bvc, för vaccin, vägning och mätning. Det gick bra, han växer fint. Men då var det ju det där jäkla vaccinet, det var himla tråkigt tyckte Levi. Även mamman, jag fick kämpa för att inte börja gråta 🙈 skulle göra allt för att byta plats! Men nu är det gjort iallafall, för denna gång. Efter det så har han skrikit nästan hela dagen, förutom kortare avbrott. Dessutom ätit dåligt, inte bajsat och inte sovit så mycket som han borde. Så eftermiddagen har verkligen varit rolig! Efter en Alvedon, en liten powernap och mat så blev han dock på bra humör igen och läggningen gick jättebra. Skönt. Himla tur att man är två om det här så man får hjälp av varandra. 
Till middag idag blev det pulled pork. Gjorde den såklart i crockpoten. Såå himla smidigt, kan säga att det var jäkligt skönt att komma hem och maten i princip var färdig. Världens bästa grej! 

Imorgon så händer det nog inte så mycket på dagen, på kvällen blir det ju jobb som sagt. Jenny har "förhört" mig på allt, vad som ska vara på hamburgarna, kvällsrutinerna osv och otroligt nog så sitter typ allting i 😉

Nä nu är jag då så himla trött, godnatt!

Alltsåååå kolla på han, så himla underbar
Somnade helt slutkörd lillhjärtat
/ Levi 0-6 månader / allmänt /

Levi 3 månader

Nu är Levi hela tre månader. Tänk att han redan berikat våra liv så länge! Känns som att det var nyss han kom, samtidigt är han en så självklar del av vardagen. Men stanna tiden känner jag! Nåja det lär väl intr hända, så får passa på att njuta av varje stund. Men det är svårt att göra det jämt 🙈Ham väger 6830 g och är 63 cm lång. Storlek 62 sitter som en smäck nu(hms kläder är verkligen på gränsen till för små dock). Jag ser han som så himla stor, men dom flesta som träffar han säger att han är så liten, iallafall mindre än vad han ser ut som på bilderna. Hehe ja jag vet då inte om jag håller med. Han äter också väldigt bra! Ungefär var fjärde timme på dagen och en gång på natten, så himla skönt att han börjar sova lite längre stunder.Man börjar verkligen se personligheten mer och mer. Det är en otroligt bestämd grabb vi har, med enorma röstresurser... på gott och ont kanske. Jag skulle säga att han är ganska "krävande", nu låter det ganska negativt men vet inte hur jag skulle beskriva det annars. Han sover mycket på dagarna, men när han väl är vaken så är allt väldigt intensivt. Han ska underhållas i princip hela tiden. Han är inte det barnet som bara kan ligga och roa sig själv på golvet, det har han aldrig varit. Eller ja korta stunder. Samtidigt så är han väldigt glad när han väl är glad!Sedan någon vecka tillbaka har han börja skratta högt! Alltså jag dör så himla gulligt det är. Kämpar hela tiden för att få höra det där skrattet. Han älskar när jag gör grimaser, pratar med mörk röst, gör konstiga ljud. Att bada älskar han fortfarande, hoppas verkligen det håller i sig! 
Dessa månader har varit otroligt jobbiga! Det måste jag erkänna. Men samtidigt har det verkligen varit dom bästa i mitt liv. Kärleken till han går inte att beskriva. 

Haha kämpar fortfarande på med att försöka rulla över till mage 🙈