/ allmänt /

04/03/17

Hej!

Så underbart väder vi har för tillfället. Levi vaknade vid sju imorse och få tog Mattias han och steg upp så jag fick sovmorgon. Så obeskrivligt skönt! Sov till 9.30, sen steg jag upp och gjorde frulle till oss. När vi hade ätit så gjorde ju oss i ordning och gick på en prommis. Såå skönt! 

Igår så var det ju bebisträff på dagen, jättekul var det! Levi vart dock lite trött där mot slutet, som dom flesta andra bebisarna. Då for vi till Levis mormor och morfar och sov en stund på deras soffa. Myspys 💕 
Igår så fick Levi sitta med oss vid matbordet, vi bullade upp ordentligt med filtar runt honom i stolen. Gick väldigt bra, han var dock lite trött så han höll på att somna lillhjärtat. Ska bli kul när han är äldre och får sitta och smaka lite av det vi äter! Tror, och hoppas, att han kommer gilla mat. 
Sen hände något otroligt. Klockan var ca 19 så han var väldigt trött och redo för att sova för kvällen, så då tänkte jag att jag provar lägga honom i korgen (alltså typ en liten säng) som vi har i vardagsrummet. Satt och strök han på kinden ett tag och han somnade! Vart otroligt chockad haha. Sen sov han till kl 22 då han blev hungrig och då gick vi upp och la oss. Han sover ju alltid på oss och vaknar 98% av gångerna man provar lägga ner honom. Det var väldigt skönt att ha armarna fria. Så får se om det går igen ikväll! Dock så är det väldigt mysigt att han vill ligga på oss 💕

När Mattias och Levi vilade så passade jag på att städa. Så grymt fint och fräscht det blev! Älskar när det är nystädat, det är bland den bästa känslan. I crockpoten så puttrar rullader, har improviserat lite så vi får se hur det blir. Men det luktar sjukt gott iallafall! 
Jaja nu ska jag se lite greys anatomy, så får vi höras senare. Kram

Hahah alltså ❤️ Såna här bilder får man när han är själv med pappa :)