/ allmänt /

09/03/17

Gokväll!


Har precis lagt mig i sängen efter att ha kollat lite på ung och bortskämd. Herregud alltså 😂 Ganska roligt, men man blir ju lite mörkrädd, hehe.

Igår så var jag och Levi hos min mamma och pappa. Mamma besiktade våran Volvo som gick igenom utan anmärkning. Skönt det, varken jag eller Mattias hade så höga förväntningar. Sedan bjöd dom oss på tacos! Såå gott var det. Passade även på att handla medan Levi låg och vilade med Mattias. När vi skulle fara hem fick vi även med oss en sovaöverkompis, Jacob ville följa och sova över. Mysigt var det att få rå om honom och man märker verkligen hur förtjust Levi är i sina morbröder och moster!

Idag har vi varit ut på en liten prommis och sen for vi ner på byn igen. Levi har varit lite extra ledsen och svårare att trösta dom senaste dagarna, det är så himla frustrerande att inte veta vad det är. For iallafall ut på byn och köpte minifom, får se ifall det blir nån skillnad. Tycker så synd om han när han skriker hysteriskt och inget hjälper. Jag blir stressad och otålig då också. Det löser sig ju alltid, men vissa dagar är jobbigare än andra och idag var en sån dag. När vi kom hem från mamma och pappa idag så grät Levi sååå mycket och då fick Mattias ta Levi för han var mycket mindre stressad än mig. Tillslut somnade lillhjärtat och jag fick ta en lång dusch och bara försöka slappna av. Levi hade lite feber tidigare på dagen, så han kanske är extra grinig på grund av det? Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis är det bättre då! Att vara förälder är verkligen allt annat än lätt ibland. Helt klart värt det dock, Levi gör mitt liv så mycket mer meningsfullt.
Nu ska jag sova, är så trött i huvudet efter denna dag. Kram!

Att sitta upp är roligt, då ser man ju vad som händer runt omkring! Väldigt nyfiken liten kille vi har, ska alltid sitta/stå i famnen om man håller han och ifall man bär honom ska han vara vänd utåt inte mot mig. Hehe
#1 / / Anonym:

Kan tipsa om "windi-pysventil" om han har gaser i magen som är svåra att få ut själv. Finns på Apoteket ☺❤

Svar: tack så mycket för tipset! Vi har såna hemma och har testat någon gång, tyvärr verkar vi inte få till det riktigt?! Får kanske se det en till chans :) <3
Julia Knuts