/ allmänt /

12/03/17

Hej!

Ja snart är helgen slut ännu en gång. Trist! Har precis ätit scones och smoothie till frukost. Myche gott var det! Levis ögon var väldigt tunga vid matbordet så nu ligger han och sover på mig. Han verkligen älskar att sitta med oss vid matbordet! Vi bullar självklart upp med massa filtar så han ska sitta stadigt. Min mamma hade köpt en bumbostol till honom, så det ska bli spännande att se vad han tycker om den! 
 
Igår så var jag med Evelina och Emma. Vi gjorde tacos och mös till mello! Levi somnade strax före 19 och då sov han hela kvällen, han verkade må riktigt skönt i Emmas säng 😁 Vaknade inte ens när jag klädde på honom när vi skulle fara, och inte heller när vi kom hem. Han sover hårt när han väl somnar för kvällen 🙈
 
Idag blir det nog inte nå speciellt. Har hunnit städa på morgonen så det är gjort, håller även på att tvätta lite plädar och så. Blir nog en lugn dag! 
I fredags så beställde jag faktiskt en ny telefon. En samsung faktiskt! Ska bli jätteintressant att testa om det är nåt för mig. Så nu längtar jag tills jag får hem den! 
 
Jaja nu tänkte även jag stänga ögonen några sekunder. Vi gjorde morgon klockan 6 idag 😉 Kram
Jag tycker att Levi påminner mycket om Mattias som bebis! Särskilt näsan 🙈 Dock många som har börja kommentera att han är lik mig nu. Det är ju det finaste man kan få höra, han är ju det vackraste jag vet❣