/ allmänt /

17/03/17

God morgon! 


Första inlägget med nya telefonen. Det känns väldigt ovant men det är väl inte så konstigt 😉 
Vilken härlig dag vi hade igår. Startade dagen 5.30 (tyvärr hehe) och då steg vi upp ganska direkt och hoppade i duschen. Det är på ett sätt enklare att vara duscha med Levi än att bada honom, blir inte lika stort projekt. Och Levi älskar att vara i det varma sköna vattnet!
Sedan följde vi med Emelie och Theodor på vuxen och barn lite spontant! Jättetrevligt var det, men vi stannade bara en timme då Levi blev så trött där mot slutet. Så då packade vi ihop oss och åkte till mamma och pappa för att äta lite mat och hämta vagnen. Sen mötte jag upp Emelie för en promenad. Det var både blött, halkigt och blåsigt men trots det så var det väldigt härligt! 
Senare så för vi och grillade med Jossan, Frida och Carro. Levi sov sig igenom det, han såg ut att må väldigt skönt i babyskyddet. Är så förvånad över att han aldrig vaknade när jag lyfte över honom från vagnen till babyskyddet!! Han sov 3 timmar sammanlagt, så skönt för honom. 

På kvällen så var han dock väldigt ledsen. Tillslut fick jag honom att lugna ner sig och somna. Men puh va svettig jag var, är så frustrerande när inget funkar! 

I onsdags så åkte vi ner till byn ganska tidigt på dagen då jag skulle hämta min telefon. Stannade hos mamma och pappa då, Levi fick mysa med moster så han var nöjd. Alltså åh det värmer så mycket när man ser hans kärlek till alla nära och kära ❤ då han ändå lekte med moster så passade jag på att städa lite hos dom, lagade även middag och gjorde efterrätt. Kul att kunna hjälpa dom lite, brukar ju ofta bara åt andra hållet 😉

Idag så är det fredag! Vi har planerat in att gå ut och äta med Agnes idag. Första gången Levi följer på restaurang! Lite nervös, han brukar ju bli lite rastlös. Men tänkte ta vagnen dit så kanske han sover ett tag iallafall. Denna unge vaknar ju jämt när vagnen blir still 😅

Kram så får vi höras sen!

Han var så himla mammig igår ❤
Vackerunge! Blir kär så många gånger per dag 😍