/ allmänt /

21/03/17

Godmorgon!


Här fick jag sovmorgon till klockan 7 😂 Levi vaknade först vid kl 5 men efter lite mat och vaggning i famnen då fick jag honom att somna om. Såå skönt! Han ligger och sover på mig nu. Vi har en väldigt trött pojke, har väl ärvt mammas trötthet hehe. Så blir inte så mycket gjort. När han väl är vaken så ska det hända saker nästan hela tiden, han roar inte sig själv på golvet så bra. Men det blir allt lättare ju äldre han blir. Har däremot hunnit baka en sommarkaka nu på morgonen! Frysen måste fyllas upp, har jäklat inge fika där och det är inte så vanligt hehe. 

Igår så gjorde vi åssit och inget. Mycket skönt! Till middag åt vi fisksoppa som jag hade i frysen, väldigt gott var det som vanligt. Sen skulle Mattias och klippa sig så då följde jag och Levi till byn!

Idag har jag inte heller så mycket planerat. Hälsa på mormor och morfar tänkte jag göra! Deklarera också, förra året fick jag betala 6000kr så det var inte jätteroligt, bad dom dra mer skatt så denna gång skulle jag få tillbaka. Himla skönt!

Vi hörs senare. Kram 

Han tycker väldigt mycket om när jag gör konstiga ljud och grimaser hehe
Men detta är standardminen 😂 han ser ut som en liten surgubbe, hehe