/ allmänt /

22/03/17

Hej!


Idag har det verkligen varit en bra dag. Levi har varit nöjd i princip hela dagen. Passade på att bada honom, det hela avslutades med att han pinkade i vattnet så då var det färdigbadat. Annars har vi inte gjort så värdt mycket. Till middag blev det nå så enkelt som hamburgare och sötpotatispommes, grymt gott blev det. Gjorde även en tryffelmajjo till sötpotatisen som vart hur bra som helst. Älskar allt med sötpotatis!

Igår så var vi ju då till mormor och morfar, blev även så att vi åt där. Sjukt gott var det som vanligt. Sen åkte vi ner på byn för lite handling, handlade fort medan killarna stannade i bilen. Tanken var väl att Levi skulle somna för kvällen men han hade andra planer och somnade inte förens kl 21. Brukar ju aldrig hända! En grymt bra natt också, vaknade först klockan 4 för lite mat.

Nu sitter vi och kollar på undercover boss, faktiskt ganska bra program hehe. Har precis ätit lite frukt till kvällsfika och ska nog gå och sova när programmet har slutat.
Imorgon kommer Mattias hem tidigare då vi ska och skriva på faderskapsintyget. Har skjutit upp på det alldeles för länge nu. Hade ju varit så enkelt om vi var gifta 😉 så då får Levi heta Lundgren i efternamn och även Mattias får vårdnad om Levi. Inte illa, hehe.
Vi hörs, kram

Självklart rockade vi sockorna igår, olika är bra 💚💙💛