/ allmänt /

26/03/17

Hej!

Här har vi haft en lugn och skön dag, trots tråkiga besked. Men då är det tur vi har varandra ♡
Levi har haft en bra dag, sovit bra, ätit bra och bajsat (äntligen). Det är grunden för en lyckad dag! 
Vi har haft besök som sagt och det var supertrevligt. Borde verkligen göras oftare! Är så skönt med kompisar som också har barn. Det blir som på ett annat sätt. Jag hoppas att det snart börjar komma lite fler bebisar bland dom jag umgås med ;-)
Sen åktr vi ner på byn för att äta middag från heart to heart.

När vi kom hem såg jag att jag hade fått ett sms om att fotona på Levi hade kommit i brevlådan! Har kollat igenom dom lite snabbt, är så himla nöjd. Ska lägga in dom lite senare!

Vad väntas i veckan då? Imorgon blir Levi 3 månader, så på tisdag ska vi på bvcbesök. Efter det så sks jag vara barnvakt åt Jacob ett tag. Onsdag och torsdag ska jag jobba! På grillen dessutom, där jag inte jobbat på ca 2 år. Så det blir spännande, men jag tror det sitter i ryggmärgen hehe. Det blir två korta kvällspass bara, så då får Levi mysa på med pappan. 
Lördag så ska jag gå ut! Känns väldigt roligt att hitta på något. Även då kommer Levi ha det bra med pappan, men även med mormor och morfar då det är tänkt att vi ska sova där. Blir nog jättebra!

Nu ska jag slå igen mina gröna. Kram!

#1 / / Anonym:

Vad är det då för tråkig nyhet som har hänt? :( Men vad kul att jobba på grillen igen. Saknar du det något? Tänkte när du ska jobba om du vill bara ha lite mamma timmar eller om dom är behov av hjälp? 😊

Svar: Nej, jag trivs väldigt bra på mitt nuvarande jobb. I veckan behövde dom lite hjälp då en är utomlands :)
Julia Knuts