/ allmänt /

28/03/17

Hej!


Här har dagen varit jobbig, så jag ligger nu i sängen helt slut. 
På förmiddagen så var vi på bvc, för vaccin, vägning och mätning. Det gick bra, han växer fint. Men då var det ju det där jäkla vaccinet, det var himla tråkigt tyckte Levi. Även mamman, jag fick kämpa för att inte börja gråta 🙈 skulle göra allt för att byta plats! Men nu är det gjort iallafall, för denna gång. Efter det så har han skrikit nästan hela dagen, förutom kortare avbrott. Dessutom ätit dåligt, inte bajsat och inte sovit så mycket som han borde. Så eftermiddagen har verkligen varit rolig! Efter en Alvedon, en liten powernap och mat så blev han dock på bra humör igen och läggningen gick jättebra. Skönt. Himla tur att man är två om det här så man får hjälp av varandra. 
Till middag idag blev det pulled pork. Gjorde den såklart i crockpoten. Såå himla smidigt, kan säga att det var jäkligt skönt att komma hem och maten i princip var färdig. Världens bästa grej! 

Imorgon så händer det nog inte så mycket på dagen, på kvällen blir det ju jobb som sagt. Jenny har "förhört" mig på allt, vad som ska vara på hamburgarna, kvällsrutinerna osv och otroligt nog så sitter typ allting i 😉

Nä nu är jag då så himla trött, godnatt!

Alltsåååå kolla på han, så himla underbar
Somnade helt slutkörd lillhjärtat