/ Levi 0-6 månader / allmänt /

Bilder från BB

Tycker det är så kul att kolla igenom bilderna från BB och patienthotellet. Det väcker så många känslor, och faktiskt mest bara bra känslor. Det var faktiskt, trots allt, en rätt mysig tid. Trots att allt vi ville just då var att vi båda skulle bli friska och få fara hem. Hem till vanlig mat (på patienthotellet levde vi på färdiga mackor) och våran sköna säng. 
Mycket inhalering blev det då jag behövde det för att orka hosta upp slemmet (mysig info). Alltså att vara sjuk och bli snittad är INTE att rekommendera! Varje gång jag hostade så ville jag gråta, fick ta en kudde och hålla emot.. Först hjälpte inte inhaleringen, men tillslut fick jag nåt lite starkare och då jäklar började jag bli bättre. Vilken befrielse. 
Under graviditeten så gissade folk när bebisen skulle komma. Skrev ner det för att kolla vem som skulle vara närmast, och där vann Jacob överlägset. Rätt datum, 90 gram från rätt vikt, rätt kön. Inte illa alltså ;-) 
Här ser man hans "nål" under mössan. Där fick han antibiotika 3 gånger per dag, usch va vi var rädda att han skulle få tag på mössan och råka slita sönder allt. Men som tar var hände inte det! Han var ganska söt i den där mössan, våran rumpnisse.
Småfossingarna! Där har han även en grej kring foten, som var uppkopplad till en maskin vi fick ha på rummet. Där såg dom syressättning och pulsen bland annat, dessutom fick dom upp hans värden på en skärm inne på 56an. Ifall han skulle ha blivit dålig helt plötsligt så skulle dom alltså kunna se det och komma. Samtidigt som det var en trygghet så blev det nästan lite jobbigt, man kollade ju hela tiden på den där jäkla skärmen. Blev orolig när hans syressättning gick ner när han åt (trots att det är helt normalt) och dessutom var det sladdar överallt, att byta blöja var inte lätt heller.
Detta var första gången vi såg hans huvud utan mössa sedan han föddes, det var en så konstig känsla. Han kändes nästan som ett helt annat barn ;-) Då hade dom tagit bort "nålen" från skallen, så den hade glidit ut. Dom försökte sätta in en ny på skallen flera gånger, men blodkärlen bara sprack, därav blåmärket. Usch det var nog tur att jag stannade på hotellrummet, för dom försökte typ en timme och han hade varit såå ledsen... Fick uppdateringar av Mattias på sms och va det värkte i mammahjärtat. Till slut fick han i armvecket istället. 
Efter några dagar då vi endast ätit frukost och mackor, så kom vi på att vi kunde beställa pizza med hemkörning till hotellet! Alltså där njöt jag, har aldrig ätit så god pizza tror jag. Lillen sov, vi åt och såg på tv. Det var mysigt.
Och detta jäkla pumpande! Fick låna en pump till patienthotellet, som tur var så var denna pump väldigt bra. Kunde dubbelpumpa, så det var smidigt. Men det är inte skönt direkt, och man känner sig som en jäkla kossa som mjölkas. Det var som en konstig känsla också, jag blev supertörstig, hungrig och trött. Jäklat direkt när jag började! Här var nog första gången det började komma lite. Då var jag nöjd, allt detta pumpande hade ändå gjort lite!
Sen var det dags att fara hem. Hade packat ner en fin outfit för att fara hem i, men eftersom han pinkade ner nästan alla kläder så fick det bli kläder som Mattias hade farit och köpt ;-) Well, det gick ju bra det också. Vi var bara glada över att få fara hem ♥
 
Här var det en nöjd mamma som lyckades amma honom litegrann iallafall ♥