/ allmänt /

31/05/17

Hej!


Sista maj, kan inte förstå att det är JUNI imorgon! Då ska det ju vara sommar 🙈
Det kommer en tid nu när det är fullt upp. Det är dop, vi har inte valt psalmer och måste kontakta hon som ska sjunga med vilka låtar vi valt. Baka måste jag göra, städa inför dopet... föräldrautbildning nästa vecka och då ska jag fixa fika! Morfar fyller år och då ska jag ev göra tårtan (vilket jag bara tycker är roligt). Sen ska vi ju då flytta 😉 allting väldigt intensivt, men roligt! 

Idag så har vi bara varit hemma. Kusin Emma kom på besök ett tag, hon köpte med sig lunch och sedan så drack vi kaffe och åt jordgubbar och vattenmelon. Hon var med Levi så fick jag dammsuga den inglasade altanen innan hon tog med sig vattendammsugaren, mormor fick komma och visa hur man använde den hehe. Men nu är det rent och fräscht, så där kommer vi vara på dopet/namnfikat med våra kompisar. Perfekt att använda till såna tillfällen!

Nu sover Levi och jag tänkte ta fram lite melon. Mums! Kram, så hörs vi ♡

Den var som gjord för Levi ♡ han kommer vara så himla, himla fiiiin!!
/ allmänt /

30/05/17

Godkväll!


Ligger för tillfället i sängen bredvid en sovande Levi och slösurfar lite. Är så trött så då jag skrivit färdigt tänker jag lägga undan telefonen och sova. 

Mysig dag har vi haft idag! Levi har haft lite feber och varit lite mammig men ändå på toppenhumör. 
På förmiddagen så busade vi och när han sov så passade jag på att städa. Längtar tills vi flyttar till mindre för gud va mycket enklare det kommer bli med städandet! Kommer ju gå så himla fort 🙈

Senare så for vi till byn. Jag, mamma och Jacke tog en prommis upp på byn i det fina vädret! Vi handlade, men jag och mamma lär oss aldrig att inte handla så mycket när vi har tagit en prommis hehe. En glass köpte vi också och åt, mycket mysigt.
Dom bjöd även på middag i form av kycklingsalsa, ååh så gott det var!

Carina kom även förbi med dopklänningen så vi fick prova. Den satt perfekt och han var så hiiimla fin i den! Är ju verkligen speciellt när Mattias hade på sig den när han döptes, dessutom är det hans mormor som har gjort den. Väldigt fint att föra sånt vidare ♡

Nåja, imorgon har vi inget planerat. Mattias ska stanna i Luleå efter jobbet och äta middag med hans nya chef. Faktiskt första kvällen jag är ensam och tar läggningen själv med Levi 🙈 inte för att det kommer vara nå problem, men vi har ju våra kvällsrutiner. Jag bär upp Levi, Mattias fixar maten, jag matar och Mattias släcker och låser. Hehe. 
Torsdag ska jag och Levi vara med Agnes och fredag så ska vi hänga med Emma och Lucas, ska bli kul!

Alltså stora killen ♡♡
Detta stod på bordet när jag kom hem, det värmer så mycket i hjärtat såna här enkla men fina gester ♡
/ allmänt /

Levi 5 månader

F e m månader! Fattar ni hur fort tiden går?!

Han utvecklas för varje dag och det är så underbart att se. Han väger 7900g och är 67cm lång. Han hade alltså gått upp rätt så bra, trots lite tjorva med maten! Det var väldigt skönt att se. Han var på så bra humör och tyckte att bvc-sköterskan var hur rolig som helst. Han älskar (för det mesta) att träffa människor och är inte blyg eller tillbakadragen. Hoppas verkligen att det fortsätter vara så!

Lite om Levis utveckling då.
- rullar gör han hela tiden. Är aldrig still på golvet! Flyttar sig i sidled gör han, tror inte det är allt för långt bort att han börjar ta sig framåt (Eller bakåt som många börjar med)
- två små söta tänder har Han
- sitter otroligt stabilt! Men vågar inte lämna honom sittandes då det går fort så trillar han omkull
- äter två portioner gröt varje dag, fruktpure är favoriten och det får han lite då&då

Levi visar sina känslor väldigt tydligt! Är han glad då blir han så exalterad så armar och ben far omkring. Är han ledsen då är han LEDSEN! 
Han älskar att busa. Favoritstunden på dagen är helt klart när pappa kommer hem och ger han all uppmärksamhet och busar massor. ♡

Herregud va jag är kär i denna lilla kille. Han har mig lindad runt lillfingret! Och inte bara mig, utan många andra också. För han ska jag göra allt 💙