/ allmänt /

04/05/17

Godmorgon!


Torsdag redan, älskar dessa kortveckor. Levi ligger och sover och jag är väldigt trött efter en lite tjorvig gårkväll/natt. Har varit så här nu ett tag, så ikväll ska vi prova lägga han i sängen direkt när vi ska lägga honom, så vi slipper störa hans sömn när vi bär upp honom så får vi se hur det blir.

Idag händer det nog inte så mycket! Hade verkligen behövt handla, har dragit ut på det alldeles för mycket dom senaste veckorna så nu börjar det sina i frysen och kylen. Får se ifall jag får någon att vara med Levi! 

I övrigt har det inte hänt mycket i veckan. Råkade bjuda in mig själv till mormor på frukost i tisdags då hennes mms hade kommit ett dygn efter hon hade skickat det 😂 haha men frukost fick jag, smörgåstårta dessutom. 
Igår så var vi hemma hela dagen. Han fick vara mycket i gåstolen, den gillar han skarpt! Just nu så tar han sig bara bakåt men det brukar ju vara så i början. Vi grillade till middag, sjukt gott var det. Sedan kom även mamma och Jacob och levererade hoppgungan, tyvärr så kom armarna väldigt högt upp i den så vi måste sprätta upp den lite. Annars verkade han gilla den!

Nu ska jag skriva inköpslista, kram

Uppkäftig unge 😁
Han rullade över till mage igår!! Duktig kille ♡
Glad efter en tupplur ♡
Alltså benen ♡
#1 / / Anonym:

Mormors hjärtetroll ❤❤❤

Svar: ❤❤
Julia Knuts