/ allmänt /

28/05/17

Godmorgon!


Min allra första morsdag. Lite speciellt ändå. Älskar att vara mamma och det känns som att jag alltid varit det! När jag läser gamla inlägg på bloggen och läser att jag och Mattias gjorde nånting hinner jag tänka "men vart hade vi Levi då?". Det är som att han alltid har funnits här ♡

Iallafall! Sitter hos mamma och pappa nu, eftersom vi har sovit här. Igår så firade vi Fredde som fyllt år med middag på clarys! Maten var sååå god, verkligen lyxigt att komma iväg och äta god mat och umgås med vänner. Sedan följde vi på fest en liten stund men vi for strax efter 22, då hade vi gjort vårat och längtade till att få sova. 
Jag vaknade kring 7, då ville jag ner till Levi och pussa lite på han. Det hade gått jättebra igårkvälls, vi for ju typ när han skulle sova så han hade nog knappt märkt att vi var borta haha! Och alltid glad när han får vara med nära och kära ♡

När alla vaknat så ska vi äta morsdagfrukost i form av smörgåstårta, och lite senare ska vi till Kurt och Carina och äta lunch. Tror att det blir en toppendag trots vädret.
Kram!

I fredags fick jag med mig mormor för att äta lunch och fika! Supermysigt och trots att det blev närmare två timmar så var Levi på jättebra humör. Så det var kul!
Senare på kvällen så följde vi med min familj, plus mormor, morfar och Oskar på thai. Även det väldigt gott och trevligt!
Lilla drinken som Fredde beställde in igår 😂😂
För nästan prick 5 månader sedan så sov vi över hos mamma och pappa, och när vi vakna upp så började värkarna. Idag så har vi istället ett stor 5 månaders bebis... Det känns som att det är hur länge sen som helst!