/ allmänt /

30/05/17

Godkväll!


Ligger för tillfället i sängen bredvid en sovande Levi och slösurfar lite. Är så trött så då jag skrivit färdigt tänker jag lägga undan telefonen och sova. 

Mysig dag har vi haft idag! Levi har haft lite feber och varit lite mammig men ändå på toppenhumör. 
På förmiddagen så busade vi och när han sov så passade jag på att städa. Längtar tills vi flyttar till mindre för gud va mycket enklare det kommer bli med städandet! Kommer ju gå så himla fort 🙈

Senare så for vi till byn. Jag, mamma och Jacke tog en prommis upp på byn i det fina vädret! Vi handlade, men jag och mamma lär oss aldrig att inte handla så mycket när vi har tagit en prommis hehe. En glass köpte vi också och åt, mycket mysigt.
Dom bjöd även på middag i form av kycklingsalsa, ååh så gott det var!

Carina kom även förbi med dopklänningen så vi fick prova. Den satt perfekt och han var så hiiimla fin i den! Är ju verkligen speciellt när Mattias hade på sig den när han döptes, dessutom är det hans mormor som har gjort den. Väldigt fint att föra sånt vidare ♡

Nåja, imorgon har vi inget planerat. Mattias ska stanna i Luleå efter jobbet och äta middag med hans nya chef. Faktiskt första kvällen jag är ensam och tar läggningen själv med Levi 🙈 inte för att det kommer vara nå problem, men vi har ju våra kvällsrutiner. Jag bär upp Levi, Mattias fixar maten, jag matar och Mattias släcker och låser. Hehe. 
Torsdag ska jag och Levi vara med Agnes och fredag så ska vi hänga med Emma och Lucas, ska bli kul!

Alltså stora killen ♡♡
Detta stod på bordet när jag kom hem, det värmer så mycket i hjärtat såna här enkla men fina gester ♡