/ allmänt /

Levi 5 månader

F e m månader! Fattar ni hur fort tiden går?!

Han utvecklas för varje dag och det är så underbart att se. Han väger 7900g och är 67cm lång. Han hade alltså gått upp rätt så bra, trots lite tjorva med maten! Det var väldigt skönt att se. Han var på så bra humör och tyckte att bvc-sköterskan var hur rolig som helst. Han älskar (för det mesta) att träffa människor och är inte blyg eller tillbakadragen. Hoppas verkligen att det fortsätter vara så!

Lite om Levis utveckling då.
- rullar gör han hela tiden. Är aldrig still på golvet! Flyttar sig i sidled gör han, tror inte det är allt för långt bort att han börjar ta sig framåt (Eller bakåt som många börjar med)
- två små söta tänder har Han
- sitter otroligt stabilt! Men vågar inte lämna honom sittandes då det går fort så trillar han omkull
- äter två portioner gröt varje dag, fruktpure är favoriten och det får han lite då&då

Levi visar sina känslor väldigt tydligt! Är han glad då blir han så exalterad så armar och ben far omkring. Är han ledsen då är han LEDSEN! 
Han älskar att busa. Favoritstunden på dagen är helt klart när pappa kommer hem och ger han all uppmärksamhet och busar massor. ♡

Herregud va jag är kär i denna lilla kille. Han har mig lindad runt lillfingret! Och inte bara mig, utan många andra också. För han ska jag göra allt 💙