/ bilder /

SOMMAREN

asså ni förstår inte hur mycket jag saknar sommaren..Typ kunna gå ut i bara shorts och linne, ingen jacka, inte varma kläder, inte fula skor och allt!
Också kan man fara och bada och bara sola om man har tråkigt, det finns alltid något att göra! HATA VINTERN haha det finns inget att göra. Jag saknar också mitt rosa hår :| haha ingen aning varför, men jag älskade att ha det. Man fick alltid uppmärksamhet vars man än gick, fast ibland kan det ju vara lite jobbigt, men asså man lär sig att ignorera det ;) Jag har två flaskor med rosa färg kvar, ska jag färga det? haha nä det känns inte bra. Isånnafall till sommarlovet... Men det får vi se!

En till sak som jag saknar är stockholm. Det är så roligt att vara där och gå på grönan, och shoppa och allt! Jag känner mig seriöst mer hemma där än här, jag ska fan flytta dit när jag bli stor, för vem fan orkar bo i älvsbyn där det verkligen inte finns nåt att göra? :( tydligen mina föräldrar haha. Snälla mamma och pappa kan vi inte flytta till stockholm?asså ååh jag har världens sötaste lillebror! Haha typ sättet han pratar när han typ knappt kan prata, när han säger jahaaaaaaaaa och ler lite, när han säger nää och när det blir svagare och svagare också skakar han på huvudet och när han funderar och himlar med ögonen hahah ♥
Jag har också 2 till syskon, fast dom är mest jobbiga, fast jag elskar dom också, men jag skriver mest om jacob, för det är ju helt klart gulligast när dom är små..?

menmen nu har jag inget mer att skriva, puss ♥