/ allmänt /

SKOLAAA

tjenis :-D

idag har jag varit på skolan! Vi hadu ju bara kortdag så det var skönt. Fast på engelskan gjorde jag ett prov... Hehhe. Men det gick bra. Fick VG på det , bara 5 poäng ifrån mvg :( menmen.
Hihi oh igår gjorde jag ett matteprov och jag kände att det gick väldigt bra det också! Vi får hoppas på det :) det har aldrig gått bra på ett matteprov för mig, för jag blir jättestressad när jag sitter där och då glömmer jag allt som jag har lärt mig, och bara chansar hela tiden.. Fast i vissa ämnen går det jättebra på proven? haha, som typ i franska får jag alltid vg eller mvg! det minsta jag har fått där är typ 2 poäng ifrån mvg? Tokigt värre. ;)

Imorgon så ska jag, evve, mamma, pappa, jenny, johan och jacob till arvidsjaur! Haha. Det är gympatävling då, jag ska tävla! Eller inte...:) hahaha min lillasyster ska tävla iallafall. Då är det ett äventyrsbad(fast det är egentligen inte så äveltyrligt) där , så vi ska bada :) Tror jag tar med min kamera så ;) Haha fast då får ni inte se på bilderna från badet iallafall hahaha tjockochful julia.

puss