/ allmänt /

17.24

Hellooo! 
Måste bara berätta att igår så såg jag första avsnittet av True blood säsong 6. Som jag har längtat!! Åh, det var alldeles för bra för att jag ska kunna vänta i en hel vecka innan jag får se andra avsnittet :( hoppas,hoppas,hoppas att det kommer många fler säsonger. Jag är helt enkelt inte redo att ge upp true blood känner jag. 
 
Idag så var det första dagen på sommarschemat! 9-14 jobbade jag, så det var väldigt skönt med ett kort pass. Jobbar väldigt lite nu under dom två första veckorna, men det jämnar säkert ut sig mot slutet av sommaren. Tänkte ta på mig lite fler dagar och kanske nån helg, jobbar nämligen bara två helger under hela sommaren och det känns väldigt lite. Vill ju ha money! Håller på att kika på en ny dator för fullt, tror faktiskt att jag har hittat en som jag vill köpa. Dock så vill jag inteeeee ha windows 8 haha. Jajaaa, lär mig säkert det också. Har ju dock vissa krav så det är inte bara att köpa första bästa, förhoppningsvis håller den lite fler år om man lägger ner lite pengar och köper en lite bättre än en billig som bara håller ett år typ. 
 
Ikväll så ska jag nog inte göra så mycket, jag och pappa ska fara ut och övningsköra en sväng. Imorgon ska vi och köpa teoriböcker och allt sånt. Känns väldigt jobbigt att börja med det nu när det är så länge kvar, men om jag känner mig själv rätt så kommer det att vara ännu jobbigare när jag börjar skola, hur ska jag orka plugga till körkortet samtidigt som jag har sjukt mycket i skolan? blä, nej. 
 
Vi höööörs
asså ändå ganska gulliga