/ allmänt /

19.44

Heeeej!
Livet är stressigt med ändå helt ok. Pluggar väldigtväldigt mycket. Körkortet känner jag just nu att jag lika gärna kan skippa för det blir så jäkla stressigt. Kan inte släppa det under en enda sekund på dagen. Sen har jag 2 ganska stora uppgifter i skolan också.... Åh. Aja, snart är det ett välbehövligt jullov och då lovar jag att då ska jag inte tänka på att plugga en enda sekund! 
Imorgon så är jag ledig, så då har jag bokat klipp och färgningstid, ska bli sååå skönt att få bli lite ompysslad hehe. Annars så hade jag tänkt gå på bemanningsenheten imorgon och skriva in mig, så jag äntligen får börja springvicka lite! Ska bli jätteroligt att få komma ut på lite olika förskolor och förhoppningsvis skolor också så man får se lite nytt. 
 
Till helgen så ska jag pluggaplugga men förhoppningsvis blir det lite party också. Kanske julpynta klart också, om jag inte hinner göra det i veckan redan haha. Har satt upp julgardiner och ljusstake, och bara deee är så mysigt! Åh. Men nu ska jag se om papi kan sätta upp min otroligt fina kristallkrona som jag fick i present. Puss ♥
 
Fick denna fina kopp från min fina lillebror när jag fyllde år
 fick även denna underbara body mist av mina kusiner, den luktar sjuuukt gott!