/ allmänt /

FOR ONCE I BELIEVED

Hellooo! 
I fredags så började jag dagen med att göra mitt sämsta prov någonsin tror jag. Blir glad ifall jag ens klarar det. Sen på svenskan så höll jag tal åter igen, det gick väl okej. Man blir bara mindre och mindre nervös efter varje gång man håller tal. Kände dock att innehållet kanske inte var super.... hehe. Sen så gick jag och Elin på stan och då kände jag att jag var värd en ny, jättemysig pyjamas och ännu mysigare tofflor! Som att gå på moln! Sen på kvällen så gjorde jag verkligen ingenting. Låg halvdöd i soffan ungefär, sen somnade jag typ före 22. 
 
Igår så for jag och bada!! hör och häpna. Jacke ville bada så vi och kusinerna Moa och Axel for och bada ett tag. Var faktiskt väldigt skönt. Sen på kvällen så for jag och Moa till mormor och sov över där. Det är ju alltid lika mysigt. Mormor och morfar är bäst. Idag så for vi en sväng till piteå, bara för att gå på rusta och alla affärerna där borta. Vi fikade även på trend cafe, tycker det är väldigt mysigt! å jättegott fika såklart ;-)
 
Nu sitter jag med en färgbomb i håret och har precis skickat in en läxa, har bara en halv läxa kvar sen är jag väl läxfri tills imorgon hehe. Skönt. Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova, har kommit in i nån period där jag är trött 24/7. Det går väl över någon gång.
tycker även denna bild stämmer bra