/ allmänt /

varning för långt inlägg

Att det då ska vara så svårt att sätta sig och skriva ett blogginlägg! Skolan har iallafall börjat om. Känns skönt nu när det är sista terminen, men motivationen är på botten känner jag. Aja, den kommer kanske nån gång med tiden... Just nu känner jag bara jag klarar ämnena så är jag nöjd. Orkar inte ge mer än så liksom. Har även hunnit vara till haparanda och finland tillsammans med Frida, Carro, Simon och Oskar. 
Mormor och morfar har skaffat sig en ny vovve (säger typ alltid vovve, varför ens?!?! en liten skada från förskolan tror jag), det tyckte jag att jag var tvungen att skriva. Det är nämligen världens gosigaste och finaste hund. Löser lite för mycket hår men det får man ta. Mamma och pappa har också köpt en liten bil till mig! Sååå kul, älskar min lilla bil. Har pimpat den med rattmuffen jag fick av Erika, och wunderbaum ;-) hehe. 
Jag har även hunnit med att vara ut på challenge med lite tjejer, det var prestudent och temat var "kom som du inte är". Det var roligt, men jag hade nog för höga förväntningar. 
Har även varit sjuk i mer än en vecka med feber och ont i halsen. Man missar alldeles för mycket i skolan så det är it sant! BLÄ! Följde med Jossan och kollade på en katt lite utanför älvsbyn, tillsammans med Erika. Vi hittade inte dit sen så tog vi oss inte upp för en back, hahaha åh. Tillslut så tog vi oss upp efter att Erika tog fart med bilen och jag och Jossan hjälpte till med att stå och putta upp den sista biten. Det var också när vi båda var sjuka och det var iskallt ute!! :):)
 
I helgen jobbade jag. Nästa helg så är vi bjudna på bröllop, och det ska bli väldigt roligt känner jag. Det är typ 7 år sen jag var på ett! Sen så är det även forum samma kväll som jag var sugen att gå på.... hmmm. Jaja, vi lär väl se hur jag gör. Nu har jag skrivit lite som har hänt på sistonde iallafall, förutom det så har jag mest bara mått och umgåtts med fina människor. Månaderna bara rusar förbi, det är ju snart det är studenten! Studentmössan skulle dessutom komma nån gång i slutet av februari. Sen så har jag även 6 veckors praktik i mars nån gång, och då kommer förhoppningsvis (!!) det mesta att vara klart i skolan. Den 12 maj börjar vi om skolan (tror jag) och då är det ju inte alls många veckor kvar av riktig skola, innan studentveckan och studenten. ÅH SÅ TAGGAD.
 fulpojken har tappat nu båda tänderna där uppe, haha söt