/ Frankrike / allmänt /

frankrike

Glömde visst bort bloggen lite när vi var i frankrike. Jag som hade tänkt skriva lite varje dag, det gick väl sådär ;-)
Iallafall dom sista dagarna av resan gjorde vi inte allt för mycket! Vi hann vara i Italien då som jag skrev, sen så har vi mest badat och chillat på dagarna. Jag och Johan passade även på att bli sjuka, så vi spenderade några dagar liggandes inne bara. Är fortfarande inte helt 100 känner jag, jag har huvudvärk, hosta och är förkyld. Dessutom är jag så jäkla trött! Är väldigt less på att vara sjuk nu... vet ite hur många gånger jag har hunnit vara sjuk i år, jag har nog slagit rekordet under alla mina år hittills. Kanske borde fara och kolla upp det, för jag blir ju som aldrig bra.
 
Resan har varit superbra ändå, har ju fått umgåtts med massa roliga och härliga människor. Jag och Jenny blev vän med våran tremänning Lilas, lillplutten. Vi har som varit hennes storasystrar under resan ;-) En kväll när hon sov över hos Mona så sa hon till Mona när hon hade lagt sig; "Jag behöver mina svenska kusiner", så då fick vi minsann gå upp och lägga oss med henne tills hon somnade. Och att säga hejdå var ingen stor hit, hon höll på att börja gråta. Tur att dom kommer i Augusti!
 
Iallafall NUU så är jag hemma, vilket faktiskt känns underbart. Har längtat hem till min säng, min mattias, mina vänner och allt. Så det känns jätteskönt att få vara hemma. I förrgår när vi åkte hem tyckte jag att det var jättejobbigt att flyga, usch va jag inte vill göra det nå mer... Höll typ på att börja gråta varje gång vi skulle landa. Dessutom så mellanlandade vi 2 gånger, kanske inte det roligaste. Men bara man är uppe i luften så går det bra.
Senare på kvällen så fick jag träffa Mattias, så skönt att inte behöva vara utan han. Hoppas även att jag får träffa Erika och Jossan snart!! När alla jobbar och Erika bor i Luleå så är det lite svårt att passa in.... inte är det väl så det ska vara när man är "vuxen" vaa? :( :(
 
Igår så for jag och Mattias till Fredde och Sofia och hälsade på i deras nya lägenhet. Jättefint har det verkligen blivit, skulle också vilja renovera en lägenhet precis som man själv vill ha den! Någon gång i framtiden kanske ;-)
Sen så for vi hem och såg lite big bang theory innan vi somna.
Imorse så for Mattias iväg till jobbet strax före 9, och jag fick ligga kvar i sängen hihihih. Fast jag steg ändå upp och åt frukost och såg lite tv, men sen råkade jag somna om igen. Vaknade av att mina småbröder ringer och vill att jag skulle komma så det var bara att he sig iväg, men jag var ändå tvungen att betala lite räkningar så inte gjorde det nå. Nu är iallafall det gjort, jag har även fått mig mat och kladdkaka och nu väntar jag bara på att mamma ska komma. Sen ska jag fara hem och börja göra mig i ordning för jobbet... börjar kl 18 och jobbar till strax efter 22. Skönt arbetspass, dock så ska jag jobba hela helgen, vilket jag inte ser framemot... Blää! Jobbar rätt mycket nästa vecka tror jag, dessutom har Mattias fått semester då så är lite avundsjuk.. Okej jag har precis kommit hem från 11 dagars ledighet men ändåå.
 
JAJA mycket struntprat, orkar inte ens läsa igenom inlägget utan det får vara lite förvirrande haha. Lite instabilder från frankrike:
också en bild på mitt hjärta fick komma med ♥