/ allmänt /

and if you lose yourself, I will find you

Helloo!
 
Igår hade jag som sagt min sista praktikdag, så hade bakat till personalrummet, en fudgetårta och rice krispies-tårta, också bjöd jag barnen på glass. I samlingen så hade barnen valt att sjunga lilla snigel för mig, och även fröknarna tog ton :') åh så fina. Jag fick även ett presentkort på handplockat. Dom är alldeles för bra dom, och som dom sa så är det ju inget avslut för vi kommer säkert att träffas rätt mycket till hösten. 
 
Senare så for jag till Mattias, vi gick ut och gick en liten stund, sen när vi kom hem så började vi se that awkward moment, som var jättebra. Men så fort jag lägger mig i soffan så somnar ju jag så det gjorde jag även denna gång. Vaknade inatt, då hade även mattias somnat så då förflyttade vi oss till sängen och fortsatte sova där. 
 
Vaknade ganska tidigt imorse ändå, kring 8 tror jag. Han skulle nämligen iväg till stan för att köpa grejer till stugan. Fast vi lyckades somna om typ en halvtimme före han skulle fara haha. Min mysplutt, världens bästa kille är det ♥
 
Idag har jag inte gjort någonting alls. Hade tänk packa ihop typ alla grejer i mitt rum, men så vart det inte, hehe... Istället la jag mig och sov middag i 2 timmar. När jag vaknade så åt jag litegrann, kollade på min iPad sen somnade jag om igen i två timmar. Nu på kvällen har jag myst lite med familjen med chips och dipp och godis, myspys. 
Jag skulle lätt kunna lägga mig och sova igen, förstår inte varför jag är så trött heeela tiden. Kan vara att jag börjar slappna av nu, för nu är allt skolarbete bortgjort... Lovet har tjuvstartat redan nu, fast det är trots allt rätt mycket att göra i och med flytten. Dessutom ska jag jobba nu i helgen och nästa helg, på måndag sitter jag hos frissan hela dagen och senare på kvällen ska jag till Luleå på avslutningsmiddag med alla lärlingar, hanledare och anette. Ska bli mys. Även på onsdagkväll ska jag jobba, missar starten på studentveckan men vi har inga vikarier på grillen just nu så man måste ställa upp vid såna tillfällen. Men det är bra med lite extrapengar. 
 
Jaja, nu ska jag ta och försöka plocka ihop lite stuff i mitt rum, känner att jag orkar det just nu. Så vi hörs, bye