/ allmänt /

vi ska ta över världen

Här har det inte uppdateras så mycket! Veckan har gått fort, idag är det redan fredag och jag är ledig i helgen. I veckan har jag hunnit jobba både på grillen och förskolan, har fikat med tjejerna och gått på kvällsöppet bland annat. På handplockat hittade jag två jättefina ljushållare, ett doftljus och en duk. Är såå nöjd, vet dock inte riktigt vart jag ska ha dom eftersom jag har fullt överallt... Jaja, nog hittar jag nån plats! :-)
 
Idag så har jag jobbat på grillen mellan 9-14, vi hade laddat upp för att det skulle komma massa folk eftersom det är löning och supermål som dagens, men det var då inte mer än vanligt! Tiden gick iallafall fort enligt mig. 
Ikväll så ska jag och älskling ut och käka på thairestaurangen, det är nämligen afterwork. Hade egentligen tänkt laga kyckling och grönsaker i ugn, men det får vi ta imorgon. 
 
Imorgon så är alla tjejor hemma och lediga, detta är ju helt otroligt!! Hur ofta händer det? Aldrig! Så därför ska vi ta tillfället i akt och käka god mat i form av tapas, fira Frida, dricka alkoholhaltiga drycker och dansa loss! Det låter helt otroligt bra, enligt mig. 
 
Annars så blir det mys för hela slanten ikväll, eftersom det nog inte blir så mycket vila imorgon. Jaja, nu ska jag ta och duscha samt färgbomba mitt hår! Så det är lite rödare imorgon ;-) Kram!