/ allmänt / inredning /

29/08/15

 
Idag fick jag med mig Mattias till stan och vi hittade nästan allt på listan plus lite till. Såå nöjd med alla köp! Bland annat en matta och gardiner i samma serie, som ni ser på första bilden. Vardagsrummet känns mycket mer ombonat nu. Det hittade vi på rusta, jag hade kikat på mattan ett tag och blev såå glad när jag hittade gardiner i samma mönster. Plus servetter ;-)
Hittade även Grey: Fifty shades of Grey as told by Christian. Behöver jag ens säga att jag längtar som en tok tills jag får börja läsa den?! En bok från hans synvinkel, kan inte bli mer intressant. Hittade en bikini också! Samt lite smågrejer inför resan, vi garderade oss med paraply också, ifall det nu blir regn hela veckan. Lika bra att förbereda sig på det ;-) 
 
Andra bilden är vitrinskåpet med alla glas osv i det. Är nöjd, men behöver meeer att fylla ut det med. Men det får fixas sen, klagar inte direkt över att jag "måste" köpa mer glas/skålar/etc eftersom jag älskar att köpa fina saker. Hihi. Jajaaaa, nu ska vi alldeles strax ta och fixa middag, så vi får höras ;*