/ allmänt /

25/06/15

Men vad har hänt sen sist då.. Midsommar firades hos Rickard och Emelie, kvällen slutade tyvärr allt för fort då jag fick sån huvudvärk. Myskväll med tjejerna, mycket trevligt och massa gott! Borde göra det mycket oftare. Shopping med sis. Hittade massa fint, till exempel en iittalaskål som jag har suktat efter länge. Så jag är nöjd! Även et body butter som är to die for! Älskar det! Denna vecka har jag jobbat alla dagar hittills, och än är det inte slut. Imorgon och lördag är kvar, sen är jag ledig söndag. 
 
Idag efter jobbet så for jag på klippet för att färga håret. Alltså åh så skönt! Och är såå nöjd, har inte blivit missnöjd en enda gång när jag har varit där. Sen fick jag pappa att följa mig på uddens. Köpte thekakor och lite smått och gott. Åt thekakorna till middag då vi (jag) inte orkade göra nå mer avancerat än gröt och mackor. Men det är mumsigt! 
 
Jaja, har nyss betalat räkningar och nu ska jag hoppa i duschen och sen sova. Har hunnit sova middag men min trötthet är nog obotlig, för jag är lika trött än. Okej vi hörs puss
Virgin mojito. Mmmh man luktar himmelskt
Alltså espresso house's frapino coffe caramel!! JAG DÖR SÅ GOD
och bubblig-chokladen. Jag tror jag är kär.