/ allmänt /

29/03/15

Har haft en så bra helg! Verkligen laddat upp krafter inför nästa vecka, det har varit välbehövligt med en långhelg tillsammans med mitt hjärta. Vi for till stan rätt tidigt igår, så gick vi och shoppa innan vi checka in på hotellet. Sen for vi direkt till Storheden och fortsatte shoppingen. Mattias hade kollat på en tv så det blev det att vi köpte. En 60", nu när jag tänker efter så är det osäkert om den ryms i denna lägga. Haha. Jaja, vi flyttar ju snart och där får garanterat plats. Sen for vi tillbaka till hotellrummet, fixade oss litesen for vi på allstar och åt. Alltså åh så gott! Blir då aldrig besviken på maten där, alltid toppen. Tog självklart en strawberry daquiri, min favvo. Vi åt tills vi knappt orkade ta oss där ifrån. Även när jag vaknade på natten så kände jag fortfarande att jag var mätt, hahah. Då har man ätit lite för mycket! 
Högg självklart in på hotllfrullen imorse och asså jävlar va gott. Blir alltid för exalterad... 

Vi är hem asen typ kl 13, direkt när jag kom hem så började jag med maten. Högrevschili blir det idag och jag tror att det kommer bli skitgott! Carro och Petter kommer även över och äter, så det ska bli jättetrevligt! Efterrätten är också fixad såklart, men det blir nå så enkelt som glass med tillbehör. Ibland är det de godaste. 
Om chilin blir god så lägger jag upp receptet här senare. 
Jaja, vi hörs ❤️
Om vi visste att det skulle vara så mycket till förrätt så skulle vi ha delat på det, hahah... Då vet man tills nästa gång 😉
Tog entrecote, den var helt perfekt
Sa ju att jag inte kunde behärska mig
På Ica maxi hittade jag även godisar som var utan gelatin!! Grymt goda var dom!
Ser kanske inte så mumsigt ut men det luktar gudomligt. Det ör väl färdigt kanske vid sjusnåret. It better be goood