/ allmänt /

31/10/15

Hello!
 
31 oktober redan!! Imorgon är det första november?! Detta går ju alldeles för fort... Snart 2016 för tusan! 
Ikväll bojkottar jag och Mattias halloween, vi kör på en favorit i repris sen förra året. Känns otroligt skönt faktiskt! Bara mysa hemma vi två. En sväng på kyrkogården har vi också varit. Är så fint på all helgona när alla ljus brinner där. 
Idag har jag iallafall hunnit vara till piteå med mormor och Jenny. En sväng på dollar store, rusta osv vart det bara, för att kolla in alla julgrejer dom har fått in! Åååh ville köpa allting, men det får vänta ett liitet tag till. Köpte lite smågrejer, men dom får åka in i någon låda fram tills det är dags att julpunta ;-)
 
I veckan så har jag hunnit vara ledig 2 dagar, onsdag och torsdag. I onsdags så kom Agnes till mig, vi bakade lite saffransskorpor, wienernougat och pepparkakskola. Såå kul!! Julbak + Agnes kan ju inte bli annat än bra. 
I fredags så skulle jag ha jobbat 15-22, men det blev att jag jobbade 8-18 istället, inte klagade jag då på det. Har haft så tur med alla mina kvällar! Men på måndag så ska jag jobba 12-22, mest troligt slipper jag inte den men jag har egentligen inga problem alls med att jobba kväll så det gör då absolut ingenting.
 
Vi får höras en annan dag ♥