/ allmänt /

26/06/16

Ja uppdateringen är inte på topp... Men det är ju så mycket annat som ska göras, också prioriterar man kanske den lediga tiden att göra annat än att sitta vid datorn. Men jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg nu iallafall medan Mattias sover och jag inte har något speciellt för mig.
 
Midsommar var det i fredags! Vi var hos oss detta år, perfekt att ha en inglasad altan såna tillfällen, när man behöver nåt ställe med mycket utrymme. Supertrevligt var det iallafall! Jobbade 7-15, skulle egentligen ha slutat 16 men då bytte jag med Anna, guld värt såna gånger! Så då hann jag hem, fixa mig och göra klart efterrätterna. Hade jätteroligt iallafall, god mat, fick mysa med Evelina och Jonas bebis Hugo, trevligt sällskap och vädret var helt ok. Dessutom vart det inte så himla sent så det var väldigt skönt faktiskt.
 
Igår så vart det väldigt lugnt. Städade undan, sov middag (det bästa med helgerna), hälsade på både mina föräldrar och Mattias föräldrar. Hos Kurt och Carina så satt vi ute på deras bro, fikade och surrade tills klockan var 22, är så skönt att kunna sitta ute utan att frysa!! Sommaren var väl sina fördelar också, måste jag väl erkänna ;-)
 
Idag så verkar det bli fint väder, så vi tänkte fara upp till storforsen. Också en av dom bästa sakerna med sommaren! Älskar verkligen att vara där uppe. Dessutom älskar mina syskon det lika mycket som jag, så får se till att ta med dom upp fleera gånger i sommar. Snart får jag ju dessutom semester, så då ska vi hitta på roliga saker!
 
Vad annars har hänt då sen jag skrev... Ja pappa har fyllt 50 år, så det har vi firat! Med massa fika, smörgåstårta och middag på tresco förra helgen. Mysigt var det! Tänk att jag har en såå gammal pappa.... När man är 50 så räknas man ju som en gubbe!
Förra lördagen så var vi även på clarys och åt med Mattias jobb. Även det var väldigt trevligt, sen for vi till Emil och Elin och fortsatte festligheterna där tills klockan var strax efter tolv, då bar det av hemåt för att sova.
 
Ja ett litet inlägg fick jag ju ihop iallafall. Veckorna går såå snabbt, och nu är det bara denna vecka kvar tills jag får semester. Gahhh, den kommer däremot gå såå sakta... Får bita ihop ;-)
Dom fina blommorna jag fick av Carina. DOM LEVER ÄN! peppar, peppar...
Vann 3 cirkusbiljetter på jobbet, så tog med mina småbröder och gick på det. Tycker sånt är så roligt
En av midsommarens efterrätter, en pavlova med lime- och passionsfruktscurd. Den vart såå god, curden kommer jag verkligen göra fler gånger, syrlig och goood. Den andra efterrätten jag hade gjort var key lime pie, den brukar uppskattas av dom flesta, väldigt fräsch och god!