/ allmänt /

30/05/16

Hej!!
Helgen bara sprang förbi, men det är ju som vanligt. Alla veckorna går så jäkla fort och jag klarar knappt av det!? Nu är det ju typ sommar. Däremot så känns det ju ändå skönt att det går fort för det betyder att sommaren strax är över och julen börjar närma sig ;-) Längtar sååå mycket till julen just nu haha. Lite halvt jobbigt, såhär i slutet av maj. Är ju trots allt några månader kvar :/
 
Jaja! Vad har jag gjort i helgen då? Ja, jag och Mattias var ju till piteå och åt på olearys. Så sjukt gött!! Är ju så mysigt att äta ute sådär också.
Lördag så fixade vi på här hemma, jag vakna kl 6 och börja städa typ direkt. Hehe. Men då var jag ju klar med städandet relativs fort också, trots att jag verkligen storstäda. Också passade jag på och tvätta när jag ändå höll på, så det inte behövdes göra nåt på söndag. Senare på eftermiddagen så for jag till tjejerna där vi åt grillat. Grymt gott var det och hade jättetrevligt trots att det blev en ganska kort stund... Men det får vi göra igen tycker jag :-D :-D
 
Söndag gjorde vi mest ingenting och det var välbehövligt faktiskt. Gjorde pulled pork till middag och det vart såklart väldigt gott, är sällan det misslyckas!
 
Nu så ska jag göra pestolax till middag. Ska bli gott! Har bara jobbat till 14 idag, men när jag kom hem så la jag mig och sov för jag hade sån huvudvärk och det brukar gå över så fort jag får vila huvudet ett tag men inte det. Så nu har jag tagit en värktablett också får vi hoppas att den går över nu istället :-)
Puss och kram
Detta är inte vanligt, en selfie?!?