/ allmänt /

29/09/16

Hej!
Blev inge jobb idag, istället började jag min morgon med att först ringa till 1177 som tyckte jag skulle prata med en sjukgymnast. Hade nämligen väldigt ont inatt så bestämde mig för att ta tag i det när jag vaknade (är väldigt dålig på att kolla upp om jag har ont eller är sjuk, men blir en helt annan grej när man är gravid enligt mig). Iallafall så fick jag komma in till sjukgymnasten på förmiddagen, men det fanns inte så mycket att göra utan hon trodde att det kunde ha blivit nånting med nån disk.. Vila och en enkel övning, så skulle jag höra av mig om det inte blir bättre eller rent utav sämre. Så blir hemma även imorgon.. Är ledig i helgen så får ta det lugnt och hoppas på att det vill till att börja släppa. 
 
Håller iallafall på med risgrynsgröt just nu, lite julfeeling sådär ;-) Alltså skulle verkligen kunna leva på gröt, vet inte hur mycket gröt jag har ätit senaste tiden haha... Funkar bra till både frukost, lunch och middag, som tur är så tycker Mattias också det. 
Igår gjorde jag potatisplättar till middag, alltsååå så himla gott det var! Har aldrig gjort det själv tidigare, bara ätit det hemma hos mamma och pappa. 
 
Jaja! Imorgon så går jag in i vecka 28!! Vad tiden går fort, och det är jag glad över :-) på 10 veckor skulle bebisen kunna komma och vara fullt frisk... Men hoppas självklart att den stannar tiden ut åtminstonde, och gärna lite till :-)