/ Levi 0-6 månader / allmänt /

Utvecklingsfas 4

Den senaste veckan har Levi varit lite extra tjorvig. Vaknat på natten och varit ledsen, humören har pendlat som bara den... nu för nån dag sedan så har han börjat med att trycka ut flaskan med tungan och vrida bort huvudet. Han blir sur nästan så fort han ser flaskan! Igår fick han i sig 400ml allt som allt (han brukar äta det dubbla, minst). Man hinner ju bli så orolig! Är han sjuk? Har han ont? Gör vi nåt fel? 

Nej, feber har han inte iallafall. Skrev och fråga om tips i decemberbebisargruppen på Facebook. Fick då svaret att det kan vara en utvecklingsfas! Har läst lite om dom tidigare, men inte tyckt att det har stämt så bra. Men detta stämde på pricken. Var skönt att läsa att det är såhär för dom flesta. Att han inte är sjuk eller har ont. Att det kommer gå över!

Idag gjorde vi morgon klockan 4... vi har sovit en gång på morgonen när Levi sov, ocj just nu ligger Levi och sover igen men jag kan inte somna. Nåja, vila huvudet och kroppen ett tag. Ladda upp batterierna för en dag som säkert kommer vara krävande, men nu vet man ju orsaken till varför han beter sig som han gör ♡